Can Yaman bir süre 'yok' olacak

Oyuncu Can Yaman için yapımcısından 'önlem paketi': Bir süre ortalıktan yok olacak!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yapımcı Faruk Turgut, İspanya'da yaptığı açıklamalarla tepki çeken oyuncusu Can Yaman'ın bir süre 'fazla ortalıkta görünmeyeceğini' söyledi. Mart ayında başlayacak dizisi iptal oyuncunun gelecek yıl eylül ayına kadar 'ortalıkta görünmeyeceğini' belirten Turgut bir 'önlem paketi' hazırladıklarını açıkladı.

Yapımcı Faruk Turgut, katıldığı bir magazin programında İspanya’daki açıklamalarından dolayı ‘çizmeyi aştı’ diye söz ettiği Yaman için alınan 'önlemler'i şöyle açıkladı:

- Can Yaman Kıbrıs’a gönderildi.

- Kıbrıs dönüşü fazla ortalıkta görünmemesi için yurt dışına uzun bir tatile gönderilecek.

- Bebek’teki evinden başka ve 'gözlerden uzak' bir semte taşınacak.

- Eylül ayına kadar dizisi ertelendiği için bu sürede İtalya’da yayınlanan Survivor’da sunuculuk yapacak.

Ne olmuştu?

İspanya’da bir televizyon programına katılan oyuncu Can Yaman, bir kadın hayranının, “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz, ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?” sorusuna, eliyle stüdyonun arka tarafını göstererek, “Arka odaya geçelim kanıtlayayım” şeklinde utandıran bir yanıt vermişti. Yaman'ın sözleri medyada ve kamuoyunda büyük tepki çekti. Tepkilerin ardından oyuncunun yeni dizisinin yayınının ertelendiği açıklandı ancak bunun Yaman'ın sözleriyle ilgisi olmadığı duyuruldu. (HABER MERKEZİ)

Can Yaman'ın dizi projesi iptal edildiCan Yaman'ın dizi projesi iptal edildi

Etiketler survivor dizi Can Yaman