Buz Lazer ile Antalya’da yaz/kış lazer epilasyon

İstenmeyen tüylerin etkili ve kalıcı bir şekilde yok edilmesinin en sağlıklı yolu lazer epilasyondur. Ergenlik bitimi ile birlikte uygulanabilen lazer epilasyon, dünyada en fazla uygulanan estetik prosedürlerden biridir. Bu denli yoğun ilgi görmesinden dolayı lazer epilasyon teknolojileri de sürekli gelişmektedir. Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemidir. Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde her mevsimde uygulanabilen Buz Lazer, Antalya gibi yılın büyük bölümü güneşli olan bir ilde büyük avantaj sunuyor.

Google Haberlere Abone ol

Bronz Tende Buz Lazer Epilasyon Avantajı

Dünyanın ileri gelen lazer firması tarafından geliştirilen Soprano Ice serisi cihazlar, ülkemizde Buz Lazer adıyla satışa sunulmaktadır. Buz Lazer FDA onayına sahip güvenli bir sistem, hakkında birçok klinik çalışma mevcut. 80’den fazla ülkede kullanılan Buz Lazer ülkemizin tüm şehirlerinde yoğun ilgi görüyor. Lazer Epilasyon Antalya merkezleri arasında da Buz Lazer kullanıcılarının sayısı hızla artmakta. Bunda yaz/kış tüm mevsimlerde uygulanabilmesinin payı oldukça fazla. Buz Lazer sahip olduğu patentli teknolojilerle adeta lazer epilasyonu yeniden tanımlamış bir sistem. Bronz ten ve koyu renkli cilt tiplerinde yanık, leke riski olmadan lazer epilasyon yapılabilmesine olanak tanıyor. Güneşlendikten 1 hafta sonra, cilt renginin açılmasını beklemeden Buz Lazer epilasyon yapılabiliyor.

.

Ağrısız, Acısız Lazer Epilasyon

Lazer epilasyonun en büyük dezavantajı işlem esansında duyulan ağrıdır. Gelişen lazer epilasyon teknolojileri bu soruna da çözüm bulmuş, Buz Lazer ile birlikte lazer epilasyon ağrı duyulan bir işlem olmaktan çıkmış son derece konforlu bir uygulama haline gelmiştir. Antalya’da Lazer Epilasyon yaptırmak isteyenlere birçok avantaj sunan Buz Lazer neredeyse tamamen ağrısız bir uygulama.

Buz Lazer epilasyonda, tedavi başlığının cilt yüzeyinde sürekli hareket ettirildiği uygulama metodu ile kıllar kademeli olarak ısıtıyor. Bu patentli uygulama tekniğinde kıl kökü etkili bir şekilde tahrip edilirken, cilt yüzeyi korunuyor ve yan etki riski minimuma iniyor. Buz Lazer sisteminin kullandığı bir diğer patentli teknoloji ise ICE teknolojisi. Gelişmiş bir soğutma sistemi olan ICE teknolojisi, tüm uygulama boyunca cildi soğutuyor. Tedavi başlığının safir ucu cilde temas ettiğinde buz gibi soğuk oluyor ve cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Cildi serinleten, ferahlatan bu soğutma sistemi sayesinde neredeyse tamamen ağrısız, acısız bir lazer epilasyon mümkün oluyor.

.

Erkeklerin sırt, omuz ve göğüs kılları derin yerleşimli olduğu için bu bölgelerin epilasyonu oldukça ağrılıdır. Buz Lazer ile bu bölgelerde de ağrısız bir şekilde uygulama yapılabiliyor. Bu nedenle Antalya Lazer Epilasyon merkezleri arasında Buz Lazer tercih eden erkeklerin sayısı da oldukça fazla. Kulak içi, burun içi gibi erişilmesi zor alan alanlar için de çözüm sunan Buz Lazer, bu bölgelerin epilasyonu için özel bir uca sahip. Tedavi başlığına takılan bu uç ile burun içi, kulak içi ve kaş üzeri epilasyonu oldukça kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Buz Lazer aynı zamanda oldukça hızlı bir uygulama. Geniş tedavi başlığı ile hızlı ve konforlu bir epilasyona olanak tanıyor. Lazer Epilasyon Antalya merkez ve ilçelerinde oldukça yoğun talep gören bir uygulama. Lazer epilasyon yöntemleri arasında ise Buz Lazer en çok tercih edilen uygulama. Etkili, kalıcı, ağrısız, yan etkisiz ve konforlu bir lazer epilasyon arayan Antalyalılar Buz Lazer’i tercih ediyor.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu bir ilandır.