Deniz Çakır'a yeni albüm hazırlanıyor

Eda ve Metin Özülkü, Deniz Çakır'a albüm hazırlıyor. Albümde 8 şarkı olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eda ve Metin Özülkü, Cumartesi günü Kartal Anatolium Marmara'da sahneye çıktı. Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eda ve Metin Özülkü, oyuncu Deniz Çakır’a yeni bir albüm hazırladıklarını belirtti. Eda ve Metin Özülkü, 4 şarkılık bir mini albüm için stüdyoya girdiklerini söylerken; Metin Özülkü, caz seslerinin olduğu, her zamanki aranjelerin dışına çıktıları bir çalışma içinde olduklarını vurguladı.

'ŞARKILAR ÇOK NİTELİKLİ OLACAK'

Metin Özülkü, oyuncu son zamanlarda Deniz Çakır’la stüdyoda olduklarını söyleyerek “Sevgili Deniz’e 8 şarkılık bir albüm hazırlıyoruz. Dinleti ve içinde müziğin dolu doldu olduğu, yani piyasada çabuk tüketilen tarzlarda değil, şarkılar çok nitelikli olacak. Benim şarkılarım da var, başka bestecilerin şarkıları da var albümde” dedi. Deniz Çakır’ın sahneye çıkıp çıkmayacağı sorulunca Metin Özülkü, “Sadece özel gecelerde sahneye çıkmayı planlıyor. Bir şarkıcı gibi piyasada olup şarkıcılıktan para kazanmaktan ziyade biraz da kendini tatmin etmek için sahnede olacak. Çok seviyor müziği, çok başarılı, çok yetenekli!” ifadelerini kullandı.

Eda ve Metin Özülkü, rap müzik için de, “Rap ile pop birbiriyle savaşmıyor! Daha doğrusu müzik başka bir şey. Müzik ölmez! Rap başka bir şey. Şu an internet ve sosyal medyanın bu kadar geliştiği dönemde, insanlar sosyal medyada birbirlerine demediği lafı bırakmıyorsa, bu lafların şarkıya dönüşmüş hali de rap müziğin temelini oluşturuyor bence, o yüzden rağbet görüyor. Hayatın çok içinde. Ama bize göre böyle, bu bizim fikrimiz. Bize göre müzik daha romantik, daha farklı çizgide olmalı. Ama bu bizim görüşümüz tamamen… Müziğin hiçbir zaman ölmeyeceğini, rap’in şu an tutulmasının pop müziğe veya başka bir müziğe zarar verecek bir şey olmadığını, ayrı ayrı kulvarlar olduğunu  düşünüyoruz. O da devam eder, bu da devam eder. Bir dönem nasıl taverna müziği vardı, arabesk vardı, nasıl 90’larda pop patladı, böyle dönem dönem böyle şeyler olacaktır” dedi. (HABER MERKEZİ)