Hangi çiçek hangi durum için ideal?

Google Haberlere Abone ol

Çiçekler, basit ama son derece anlamlı bir hediye seçeneği olarak geçmişte olduğu gibi günümüzde de tercih ediliyor. Eğer siz de farklı anlamlara gelen, ve bu yüzden farklı ortam ve durumlarda tercih edilebilecek olan çok sayıda çiçek arasından seçim yaparken zorlanıyorsanız, hangi durumda hangi çiçeklerin sıklıkla tercih edildiğini kısaca anlattığımız bu yazımızdan faydalanabilirsiniz!

İşte farklı durumlara göre sık tercih edilen çiçekler…

Sevgililer Günü, Yıl Dönümleri

Sevgililer Günü, yıl dönümleri gibi özel günlerin belki de en çok tercih edilen hediye çiçek seçeneği olan kırmızı gül, romantik aşkı temsil eder. Basit bir şekilde, anlamı “Seni seviyorum!”dur da diyebiliriz. Bu yüzden romantik temalı özel günlerde tercih etmek için son derece uygun bir çiçektir.

Hasta Ziyareti

Hasta yakınlarınızı ziyarete giderken onların içini açacak, ortama ferahlık katacak çiçek seçeneklerine ağırlık verilmesi yerinde olacaktır. Bu noktada, mevsim çiçekleri hoş bir seçenek olarak ön plana çıkmaktadır. Canlı renklere sahip bu taze çiçekler, güzel kokuları ile hasta yakınlarınıza moral vermek için ideal seçenekler…

Düğün, Nişan

Düğün, nişan gibi ortamlarda tercih edilebilecek en uygun çiçeklerden biri beyaz güldür. Beyaz gül, genelde masumiyeti, saflığı ve temizliği temsil eder. Belki de bu yüzdendir ki gelinlere verilen buketlerde en çok tercih edilen çiçeklerden bir tanesidir.

Anneler Günü

Anneler Günü’nde en sık tercih edilen çiçekler genelde menekşeler, karanfiller, gerberalar ve çeşitli çiçeklerden yapılmış aranjmanlar oluyor. Bunların yanı sıra lilyum ve gül demetleri de bu özel günde annelerinizi sevindirmek için tercih edebileceğiniz çiçekler arasında…

Yeni İş Tebriği

Yeni bir iş, yakınlarınızın hayatında önemli bir dönüm noktasıdır. Siz de bu önemli zamanda onların yeni ofislerine bir çiçek göndererek yanlarında olduğunuzu, onlar adına sevindiğinizi belirtebilirsiniz. Özellikle de son zamanlarda yeni iş tebriği için en çok tercih edilen çiçek orkidelerdir. Ofis ortamına yakışan, gösterişli olmadan da dikkat çekebilen zarif bir çiçek olan orkide, böyle durumlarda gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Tabii yakınlarınızı en iyi tanıyan sizler olduğunuz için, tercihinizi onların zevkleri doğrultusunda da yapabilirsiniz.

Farklı ortam ve durumlara uygun yüzlerce çiçek, buket, çelenk ve özel aranjman seçeneğine ulaşmak, yakınlarınıza özel günlerinde çiçek göndererek anlamlı bir jest yapmak istiyorsanız, zengin kataloğuyla Çiçek Market’i tercih edebilirsiniz.

İLANDIR.