Seray Sever, mevsim yiyeceklerinin önemine dikkat çekmiş!

Oyuncu Seray Sever'den, 'fasulye' açıklaması: Sözlerimin arkasındayım. Mevsiminde ucuz olan yiyeceklere yönelmek hem maddi açıdan hem de sağlık açısından en doğrusu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Seray Sever, "Pahalıysa fasulye yemeyeceksin ucuz sebze yiyeceksin" sözlerini savundu. Sever, 'mevsim sebzesi yemenin önemine dikkat çekmeye çalıştığını' söyledi.

'Gel Yazın Konuşalım' adlı program sunuculuk yapan Sever diğer sunucu Hakan Hatipoğlu'nun, "Gülmek lüks olmuş biz kahkahalardan bahsediyoruz. Bir sürü problem var. Evde dırdır problemi çeken var, ekonomi problem çeken var, işimden atılır mıyım, yarın işsiz kalı mıyım diye düşünenler var. Nasıl gülsün bu insanlar" sözlerine sinirlenerek, "En azından kafamızda savaş uçakları uçmuyor. Bombalar atılmıyor, yanında insan ölmüyor, kolu bacağı kırılmış çocuklarla ülkeyi terk etmek zorunda kalmıyorsun. Vatanındasın, biraz da insanların şükretmeyi bilmesi lazım. Şu an en azından sağlıklı bir güne uyanıyorsun. Çalışırsın, kazanırsın. 'İş yok, bilmem ne yok'. Millet işi gücü de beğenmiyor. Şu ucuz bu pahalı falan. Üretin kardeşim, öyle bir şey yok. Benim için ne kötüdür? Sen savaşta mısın, bizim atalarımız savaşta yaşamış, yanında insan ölmüş. Biz şu an neden bu kadar konuşuyoruz. Pahalıysa pahalı, yapacak bir şey yok çalışacaksın. Fasulye yemeyeceksin ucuz sebze yiyeceksin" karşılığını vermişti.

Seray Sever'in 'Fasulye pahalıysa yemeyin' sözleri sosyal medyada tepki çektiSeray Sever'in 'Fasulye pahalıysa yemeyin' sözleri sosyal medyada tepki çekti

TROLLERİ SUÇLADI

Sever'in bu sözlerini Hürriyet gazetesinin eki Kelebek'te değerlendiren sinema yazarı Ömür Gedik şöyle aktardı, “Seray çok eski arkadaşım. Bu konuyu konuştum kendisiyle, 'Sözlerimin arkasındayım. Mevsiminde ucuz olan yiyeceklere yönelmek hem maddi açıdan hem de sağlık açısından en doğrusu. İnsanlara pozitif destek ve telkin amaçlı söylediğim şeyler biraz üslubum ama daha çok troller nedeniyle bu noktaya geldi' dedi. İyi niyetinden zerre şüphem yok, bu konuyu uzatmaya da gerek yok.”