İlk Buluşma İçin Çiçek Önerileri (Önemli İpuçları)

Google Haberlere Abone ol

İlk buluşma heyecanı bambaşkadır. İki tarafın da aklından türlü sorular geçer. Nereye gidilmeli, ne yenmeli, nasıl konuşulmalı, çiçek alınmalı mı, alınacaksa hangi çiçekler tercih edilmeli, nasıl giyinilmeli… Aslında tüm soruların yanıtları doğal olmaktan ve içinizden gelen sesi dinlemekten geçiyor. Fakat yine de bazı noktalarda destek almak sizi rahatlatabilir. İlk buluşma öncesi dikkat edebileceğiniz bazı noktalar var. Bunlar;

İlk buluşma kombini nasıl olmalı?

İlk buluşma için tercih edilen mekana ve zamana göre giyinilmesi uygundur. Eğer sabah ya da öğle saatlerinde buluşuyorsanız daha sade ve spor tarzda bir kombin tercih edebilirsiniz. Açık alanda bir buluşma gerçekleşecekse ona uygun bir ayakkabı tercih etmeli, yürümek durumunda olma ihtimalinize karşın rahat olabileceğiniz bir kıyafet ve ayakkabı seçmelisiniz. Eğer akşam saatlerinde bir buluşma gerçekleşecekse tercih edilen kıyafetler ve ayakkabılar biraz daha şık, biraz daha klasik olabilir. Ancak gidilecek mekan salaş ise, klasik kıyafetler içerisinde kasıntı görünmemeniz açısından mekanı gitmeden önce araştırmanız size fayda sağlayacaktır.

İlk buluşmada hangi renk giyilir sorusunun cevabı ise oldukça önemlidir. Çünkü seçtiğiniz renkler karşı tarafa mesaj verir. Kırmızı ve tonlarında bir kıyafet tercih ediyorsanız ne kadar cesur olduğunuzu dışa vurmuş olursunuz. Yeşil, turuncu gibi renkler enerjik kişiliğinizi ön plana çıkarırken düz siyah renkli bir kıyafet sizi biraz sert mizaçlı ve otoriter gösterecektir.

.

İlk buluşmada gidilecek yerler nerelerdir?

İlk buluşma için seçilen mekan son derece mühimdir. Tarz ve maliyet bakımından iki taraf için de uygun olabilecek bir yer seçilmesi, çiftin kendini rahat hissetmesine yardımcı olur ve daha açık bir iletişim kurmalarına fayda sağlar. Aynı zamanda ilk buluşma için çok gürültülü olmayan, çiftlerin birbirleri ile sohbet edebileceği ortamlar seçilmelidir. Bununla birlikte tam anlamı ile sessiz ve kimsenin olmadığı yerler tercih edilmemelidir.

Buluşulan saate göre kahvaltı, yemek ya da kahve mekanları tercih edilebilir. Mekan seçmeden önce karşı tarafa fikrinin sorulması da bir o kadar önemlidir.

İlk buluşmada hediye verilir mi?

Eğer bu buluşma çiftlerden birinin doğum günü değilse hediye verilmesi abes kaçabilir. Ancak buluşma öncesi çiftin konuştuğu bazı konular arasından çıkarılan mesajlar ile seçilmiş bir hediye gayet hoş karşılanabilir. Mesela karşınızdaki kişi sohbet arasında bir kitabı arayıp da bulamadığını söylediyse ve siz o kitabı bulup ona hediye olarak götürüyorsanız bu ince ve hoş bir davranıştır. Aynı şekilde aranızda geçen bir konuşma, espri veya anıyı hatırlatan bir hediye ile karşılaşıp onun için satın aldıysanız yine hoş bir jest yapmış olabilirsiniz.

İlk buluşmada hangi çiçek alınır?

İlk buluşmada çiçek vermek çok zarif bir davranıştır. Ancak dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. İlk buluşma için çiçek seçerken, karşınızdaki kişinin çiçek zevkini öğrenmeniz sizin için faydalı olabilir. Hangi çiçekleri sevdiğini bildiğiniz bir kişiye çiçek almak daha risksiz bir seçimdir. Eğer hangi çiçekleri daha çok sevdiğini öğrenme şansınız yoksa buluşacağınız kişinin zevkini tahmin etmeye çalışabilirsiniz. Eğer enerjik bir kişiliğe sahipse rengarenk mevsim çiçeklerinden birini tercih edebilirsiniz. Mevsimine göre frezyaları, sümbülleri ya da laleleri seçebilirsiniz. Eğer çiçek alacağınız kişi daha yumuşak bir mizaca sahip ise kır çiçekleri ve papatyalar onu çok mutlu edecektir. Daha baskın karaktere sahip biri ile buluşacaksanız kırmızı ya da beyaz gülleri tercih edebilirsiniz.

-İlk Buluşma İçin Alınabilecek Çiçek Aranjmanları

-Çiçek Sepeti Aranjmanları (İndirimli)

Tüm bunların yanında bir detay daha vardır. Bazı kadınlar ellerinde çiçek dolaştırmaktan çok da memnun olmazlar. Bu gibi durumlarda, eve çiçek göndermeniz onları daha çok memnun edecektir.

İLANDIR.