Sevgiliye Söylenebilecek En Anlamlı Aşk Sözleri

Google Haberlere Abone ol

Sevmek, sevilmek kadar güzeli var mı?

Şair eder aşk adamı, her cümle bir şiir gibi, sevdiğininin dilinden dökülen her kelime bir nota gibi gelir kalbe. İçinden taşar, anlatmak istersin ne kadar sevdiğini.

Kimi zaman sevgimizi ilan etmek için bir özel günün gelmesini bekleriz..

Yıldönümleri ya da doğum günlerinde onlara varlıkları için teşekkür eder, tüm seneleri birlikte yaşamak istediğimizi dile getiririz.

Kimi zaman da yalnızca içimizden gelir. Onu ne kadar sevdiğimizi bir kere daha bizden duysun isteriz.

Bazen bir mektupla, bazen bir mesajla bazen de gözlerinin içine bakarak söyleriz en özel cümlelerimizi sevdiğimize. Sevgilinize olan aşkınızı dile getirebilecek en anlamlı aşk sözlerini sizler için hazırladık;

  • Sevmek her yiğidin harcı değildir derler. Uzaktan, kanlı canlı göremeden, dokunmadan sevmek var bir de. Aşkın el ele tutuşup da bırakmamak değil, yüreğinde tutulup kalmak olduğunu öğretir insana. Her gece kavuşacağın güne bir adım daha yaklaştığını hayal ederek gözlerini kapatıp, fotoğrafını öpüp de yorganla üzerini kapatmaktır. Uzaktan sevenler bilir aşkın acısını da yarasını da. Her anın onu düşünerek geçer. Şimdi ne yapıyor, o da beni düşünüyor mu, geceleri rüyasında beni görmek için dualar ediyor mu o da? Her zerreni özlüyorum sevgilim, bir gün daha geçti ayrı. Bugün de çok sevdim seni, hep de seveceğim.
  • Karanlık dünyama güneş, şehrime bahar geldi sen hayatıma adım attığın anda. Böyle aşkların yalnızca kitaplarda ve filmlerde olduğunu düşünürdüm. Kendi çölümde kaybolmuşken bir serap gibi çıktın karşıma. Her şeyim oldun. Ne garip, insan yaşamadan anlamıyor bu duygunun eksikliğini. İnsan hiç aşık olmayınca bilemiyor daha önceleri o olmadan nasıl nefes alabildiğini... Artık gözlerimi kırptığımda bile özlüyorum seni. İlk ve son aşkımsın. Seni seviyorum.
  • Sevgiyi anlatmak için illa ki sözcükler gerekmez. Televizyon karşısında uyukladığımda hemen sırtıma serdiğin o ince battaniye anlatıyor bana olan sevgini, ellerinle ördüğün bir kaşkol, saçlarını kestirdiğinde gözlerimin içine heyecanla bakarak fikrimi merak ettiğin o an, kahvaltı sofrasındaki kalpli krepler… Sevilmenin ne kadar güzel bir duygu olduğunu bana yaşattığın için teşekkür ederim sana. Sana olan aşkımı hissetmen için elimden geleni yapıyorum ama sözcükler ile de ifade etmek istedim bugün. Seni çok seviyorum…
  • Seni sevmek gördüğüm en güzel rüya. Her yerde sen varsın. Bahçemdeki en güzel gülde senin yüzün var, güneşin ışığında yansıman. Sabah kahvemin dumanında senin kokun, göz kapaklarımın altında her daim resmin. Bu rüya hiç bitmesin, hiç uyanmayalım sevgilim.
  • Birbirimizi belki biraz geç bulduk, biraz kırmış, biraz da kırılmış haldeydik. Şair haklı; insan yarası yarasına denk geleni sever ancak. Biz de birbirimizde bulduk merhemi. Sensiz geçen bütün senelerin alacakları olsun şimdi. Sensiz her anımın acısını çıkarırcasına her gün daha çok seveceğim seni sevgilim.
  • Gülüşünden saçılan mutluluğun tarifi yok. Sadece gözlerine bakmak bile yetiyor tüm bildiklerimi unutmama. Öyle doldum ki aşkınla tüm günlerim sen oldun, her anım seninle dolu artık. Ellerin ellerimdeyken bırak değişsin mevsimler, yıllar yılları kovalasın kimin umurunda? Adın aklıma geldiğinde bile tüm hücrelerim bayram sevinci yaşıyor. Öyle bir sevmek ki bu, modern zaman şairleri aşkıma yüzlerce, binlerce şiir yazabilir. Seni seviyorum sevgilim.

Kelimeler sayesinde kalbimizden gelen hisleri dile getirebiliriz. Kimi zaman aşkı kalbimizde hissettiğimiz o ilk zamanların yıldızına, kimi zaman da üzerinden yıllar geçse de aşkı kalpten hiç eksilmeyen yol arkadaşımıza.

İlan-ı Aşk İçin En Güzel Sözler:

İLANDIR.