Güvenliğin fazlası olmaz

Google Haberlere Abone ol

Gittikçe kalabalıklaşan şehirler ve zorlaşan şehir yaşamı güvenlik markalarının da gün geçtikçe daha fazla alanda daha çeşitli sistemlerle entegre çalışmalarını ve bize daha konforlu bir hayat sunmalarına olanak sağlıyor. Güvenlik denince aklımıza artık sadece alarm ve kamera sistemleri değil akıllı kilitlerden akıllı prizlere panik butonlarından akıllı termostatlara kadar uzanan çok çeşitli hizmetler geliyor.

Pronet Plus nedir?

Pronet Plus da hayatımızı kolaylaştıran bu hizmetlerden bir tanesi. Pronet Plus ile alarm sisteminizi uzaktan kurup kapatmanız, kameranızı mobil uygulamanızdan izlemeniz hatta aydınlatmalarınızı ve kapınızı uzaktan açıp kapatmanız mümkün.

Gelin detaylara göz gezdirelim.

Pronet Plus Akıllı Video

Pronet Plus’ın Akıllı Video hizmeti sayesinde aklınız evinizde ya da işyerinizde kısacası değer verdiğiniz hiçbir şeyde kalmıyor çünkü istediğiniz anda cep telefonunuzdan ev ya da işyerinizin belirlediğiniz alanınını izleyebiliyorsunuz. Bakıcı ve çocuğunuzun hangi oyunu oynadıklarını, işyerinizin güvende olup olmadığını hatta kedi veya köpeğinizin ne yaramazlık yaptığını Pronet Plus Akıllı Video ile izlemeniz mümkün.

Güvenlik kamera sistemlerinden farklı olarak herhangi bir hareket algılandığında örneğin belirlediğinizin alanın kapısının açılması gibi bir durum gerçekleştiğinde sistem cep telefonunuza görüntülü bildirim göndererek sizi uyarabiliyor. Bu gibi durumlar Pronet Plus Akıllı Videoyu tetikleyerek kayıt yapmaya başlamasını sağlıyor ve bu yöntemle hareketin 30 saniye öncesinden başlayarak, 50 saniyelik videolar anlık bildirimler olarak size ulaşıyor ve güvenlikle ilgili istenmeyen bir durum olup olmadığını kontrol edebiliyorsunuz.

Uzaktan kurma kapatma

Evden aceleyle çıktıysanız ve alarmı kurmayı unuttuysanız aklınızın bütün gün evinizde kalması Pronet Plus’ın uzaktan kurma ve kapatma olanağı sayesinde ortadan kalkıyor.

Pronet Plus ile nerede olursanız olun alarmınızı kurabilir ya da kapatabilirsiniz üstelik evinizin içindeyken de bu özellikten faydalanabilmeniz cabası.

Uyuyakaldınız, bir an gözünüzü açtınız ve panele gitmeye üşendiniz ya da yerinizden kalkarsanız zar zor uykuya dalmış olan bebeğiniz uyanabilir, Pronet Plus sayesinde panele gitmeden cep telefonunuzdan sisteminizi aktif edebilirsiniz.

Alarmı kurmayı tamamen unuttuysanız bile sorun yok çünkü herhangi bir hareketlilik algılandığında Pronet Plus zaten telefonunuza bildirim gönderiyor..

Anlık bildirimler ve geçmiş takibi

Evinize ya da işyerinize girmeye izni olan aile fertleri ya da iş arkadaşlarınız tarafından yapılan tüm hareketler size telefonunuza gelen bildirimlerle haber verilir.

Böylece çocukların eve dönüp dönmediklerini ya da çalışanların işe ne zaman giriş yaptıklarını takip edebilir, hareketin tam saati ve dakikasından, evin ya da işyerinin tam olarak neresinde algılandığına kadar her türlü bilgiye rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Akıllı kilit

Pronet Plus sistemine entegre çalışan akıllı ürün ailesinin en çok tercih edilen üyelerinden bir diğeri de Akıllı Kilit sistemi.

Güncellenen teknolojisi sayesinde kolay kurulum imkanı sunan bu sistem kapı kapatıldığında otomatik olarak kitleniyor ve pek çok kapı tipi ve modeline uyum sağlayabiliyor.

Akıllı telefon veya masaüstü uygulamaları üzerinden kullanılabilen Pronet Plus uygulaması ile kolayca yönetilen akıllı kilit anahtar alıp vermek için uğraşma, anahtar unutunca kapıda kalma gibi sorunları ortadan kaldırıyor.

Akıllı priz

Evdeki tüm standart prizler ile birlikte kullanılabilen Akıllı Priz sayesinde evden ayrıldığınızda kapatmayı unuttuğunuz elektronik cihazlar için geri dönmenize gerek kalmıyor.

Akıllı priz kullanılan enerji miktarını görsel olarak gösterirken sizi yangın gibi prizden doğabilecek tehlikelere karşı da korur. Bu bilgilere Pronet Plus uygulaması ile cep telefonunuzdan da ulaşabilir, evinizin veya işyerinizin elektrik harcamasını takip edebilirsiniz.

Akıllı zil

Pronet Plus, Akıllı Zil ile ziliniz çaldığında cep telefonunuza bildirim göndermekle kalmaz aynı zamanda Akıllı Zil’in kamerası ile kapının önünde kim olduğunu görebilir ve kapınızı açabilirsiniz, harekete duyarlı aydınlatma özelliği sayesinde de herhangi bir hareket algıladığında kapının önü hemen aydınlanır.

Akıllı termostat

Sadece güvenliğiniz için değil konforunuz ve bütçeniz için de tercih edebileceğiniz Akıllı Termostat ile kombinizi de uzaktan açıp kapatmanız mümkün. Hatta otomatik programlama özelliği sayesinde kombinizin derecesini ayarlayabilir, gerektiğinde kapatarak enerji tasarrufu da sağlayabilirsiniz.

Kısacası Pronet Plus, interaktif güvenlik ve görüntüleme sistemleri, akıllı ev çözümleri ve enerji yönetimini aynı çatı altında buluşturmakla kalmıyor, kullanıcılarını hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını veya acil sağlık gibi tehlikelere karşı korumanın yanı sıra kişisel ihtiyaçlarına göre de farklı çözümler de sunuyor.

Güvenliğiniz için daha detaylı bilgi almak isterseniz tıklayın.

İLANDIR.