Wilma Elles: Yatırımlarım en az ikiye katlandı çok şükür

Wilma Elles gayrimenkul fuarındaydı. Elles, "Türkiye'deki yatırımlarım en az ikiye katlandı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adını "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisi ile duyuran Alman oyuncu Wilma Elles, kazancını Türkiye’de gayrimenkule yatırdığını açıkladı.

Elles, Almanya'nın Düsseldorf kentinde dün sona eren Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na katıldı. Alman oyuncu fuarda bazı açıklamalarda bulunarak, "Türkiye’de 16 daire ve bir tane de dükkân aldım. Benim yatırımlar Türkiye'de en az ikiye katlandı çok şükür. Yani üç sene önce yatırım yapılan bir daire şimdi fiyatı iki katı yükseldi” dedi.

'HER ZAMAN GAYRİMENKULE YATIRIM YAPIYORUM'

Türkiye’de 16 daire ve bir dükkan aldığını açıklayan Elles, “Almanya'da yaşayan bir Türk, hem memlekete yatırım yapması lazım hem de Almanya'da yaşayan bir Alman başka bir ülkede yatırım yapması her zaman çok keyifli. Çünkü Türkiye, güneşli ve muhteşem tatil ülkesi. Kim orada yaşamak istemez ki. Bence harika. Emeklilik için mesela. Her zaman gayrimenkule yatırım yapıyorum; çünkü, oyuncu olarak çok yoğun çalışıyorum. O yüzden mesela başka işlerle uğraşamam diye kesinlikle gayrimenkule yatırıyorum; direkt kiraları alıyorum. Sağlam bir kiracı bulduktan sonra hiçbir sıkıntı yok. Olumlu tecrübeler yaşadım” dedi.

'BENİM YATIRIMLAR ÇOK ŞÜKÜR İKİYE KATLANDI'

Alman oyuncu Wilma Elles, “Benim yatırımlar Türkiye'de en az ikiye katladı çok şükür. Yani üç sene önce yatırım yapılan bir dairenin fiyatı şimdi iki katına yükseldi” dedi ve ekledi: “Yani çok güzel gerçekten. Ben Türkiye'de yaşıyorum. Benim ana merkezim Türkiye. O şekilde sürekli bakıyorum. Şimdi de bakıyorum nerede ne var diye. İnşaat kalitesi de çok önemli. Burada en büyük inşaat şirketleri var. Çok güvenilir şirketler var. Evim Türkiye harika bir proje, müthiş bir organizasyon. Zaten katılım da çok yoğundu.” (DHA)