Eşref Kolçak doğum gününü hastanede kutladı

Eşref Kolçak hastaneye kaldırıldı. Kolçak'ın doğum günü hastane odasında kutlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeşilçam sinemasının duayen isimlerinden 92 yaşındaki Eşref Kolçak, Bursa'da hastaneye kaldırıldı. Sanatçı Onur Akay Kolçak'ın rahatsızlığıyla ilgili olarak, "Akciğerleri su toplayan sanatçının hastanede tetkikleri yapıldı ve sonuçları bekleniyor" dedi.

Eşref Kolçak’ın hastaneye kaldırıldı. Kolçak’ın hastanede çekilmiş fotoğrafını yayınlayan ses sanatçısı Onur Akay, “Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Eşref Kolçak, Bursa'da hastaneye kaldırıldı. Devlet hastanesinde tedavi gören Kolçak, yaşa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle zor günler geçiriyor. Akciğerleri su toplayan sanatçının, Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'nde tetkikleri yapıldı ve sonuçları bekleniyor" ifadelerini kullandı.

'YAPIMCILAR BANA İŞ VERMİYOR'

Eşref Kolçak, geçtiğimiz aylarda yaptığı konuşmada, yapımcılara sitem ederek kendisine uzun zamandır iş verilmediğini söylemişti. Kolçak, "Bana ne yazık ki o büyük yapımcılar bugüne kadar bir hayli zamandır iş vermiyorlar. Bir sanatçının çalışmaması onu yıpratır, çalıştığı zaman ki zevki çalışmadığı zaman duyamaz. Biz yaratanımızın verdiği yetenekle bugüne kadar geldik" demişti. (HABER MERKEZİ)