Yönetmen Volkan Kocatürk'ten Hande Erçel'e: Yanındayız...

Hande Erçel'in bir süredir kanser tedavisi gören 48 yaşındaki annesi Aylin Erçel, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Erçel'e rol aldığı Halka dizisinin yönetmeni Volkan Kocatürk destek oldu. Kocatürk, sette Hande Erçel ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından "Yanındayız..." notuyla paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Hande Erçel, 48 yaşındaki annesi Aylin Erçel'in vefatı sonrası zor günler geçiriyor. Rol aldığı dizinin yönetmeni Volkan Kocatürk, sosyal medya hesabından Hande Erçel ile birlikte çekilen fotoğrafını, "Yanındayız" notuyla paylaşarak destek oldu.

Hande Erçel'in bir süredir kanser tedavisi gören 48 yaşındaki annesi Aylin Erçel, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Annesini kaybedişinin ardından zor günler geçiren Erçel'e rol aldığı Halka dizisinin yönetmeni Volkan Kocatürk destek oldu. Kocatürk, sette Hande Erçel ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından "Yanındayız..." notuyla paylaştı. Kocatürk'ün paylaşımı çok sayıda beğeni ve destek mesajı aldı.

Etiketler anne vefat hande erçel