Ezhel: Rap’i bırakıyorum hukuk okuyacağım!

Rap'çi Ezhel, hakkında açılan 3. davaya Instagram hesabındaki esprili hikâyelerle tepki gösterdi. Ezhel, "O değil de her gazetede ismimiz var ha, parasını versen böyle reklam yaptıramazsın!” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rap şarkıcısı Ezhel, hakkında açılan davaya Instagram hesabından paylaştığı hikâyelerle yanıt verdi.

“Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak” suçlamasıyla 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istenen Ezhel, Ankara şivesiyle konuştuğu hikâyelerinde “Millet birbirini kesiyor ben karıncayı incitmedim daha. O kadar olay oluyor o zaman neredesiniz ya. Adalete en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman neredesiniz ya? Rap’i bırakıyorum, hukuk okuyacağım.” dedi.

'HER GAZETEDE İSMİM VAR, PARASINI VERSEN BÖYLE REKLAM YAPTIRAMAZSIN!'

Ezhel’in hikâyelerinde esprili bir şekilde yansıttığı tepkisi şöyle:

“Bu çocuk size ne yaptı? Şekerlik yaptı, şirinlik yaptı. Şarkılar, türküler söyledi bu çocuk. Bana bir de zehir taciri muamelesi… Millet birbirini kesiyor ben karıncayı incitmedim daha. O kadar olay oluyor o zaman neredesiniz ya. Adalete en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman neredesiniz ya? Rap’i bırakıyorum, hukuk okuyacağım. Bu karanlık bu yozlaşmış düzeni hep beraber sanatla bir gün değiştireceğiz, o zamana kadar kolay gelsin. O değil de her gazetede ismimiz var ha, parasını versen böyle reklam yaptıramazsın!”