Haluk Levent sözünü tuttu: Yardımsevere kahvaltı hazırladı

Sanatçı Haluk Levent işitme cihazı alan yardımsever için kahvaltı hazırladı: Söz vermiştim...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kurucusu olduğu AHBAP Derneği'yle sayısız sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren ve çok sayıda kişiye yardım ulaştıran sanatçı Haluk Levent, son olarak küçük bir kızın işitme cihazı ihtiyacı için harekete geçti. İşitme cihazını alan kişiye evinde kahvaltı hazırlayacağını söyleyen Haluk Levent, sözünü tuttu. Sanatçı, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haluk Levent, işitme cihazı ihtiyacı olan küçük bir kız için yardım çağrısında bulundu. Levent, bu cihazı alacak kişinin evine giderek kendi elleriyle kahvaltı hazırlayacağını duyurdu. Levent'in çağrısını gören bir yardımsever, küçük kız için işitme cihazını aldı. Haluk Levent de verdiği kahvaltı sözünü tuttu.

Yardımseverin evine giden Haluk Levent, aileye kahvaltı hazırladı. Levent, o sırada çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan, "Söz vermiştim... Elif’in işitme cihazını kim alırsa onlara misafir olup yemek yapacaktım. Hasan abinize uğradım bu sabah. Ona ve eşi Dilay Hanıma kahvaltı hazırladım" notuyla paylaştı. (HABER MERKEZİ)