Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşandı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı tek celsede boşandı. Duruşma 8 dakika sürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Televizyon programcısı Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, tek celsede boşandı. Geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen Ilıcalı ile Subaşı, öğle saatlerinde boşanmak için Silivri Adliyesi'ne geldi. İkili 8 dakika süren duruşma ile 1 yıl 2 aylık evliliklerine anlaşmalı olarak son verdi.

Adliye çıkışı konuşan Ilıcalı, "Her evlilikte boşanma da var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. İkimiz de üzgünüz. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık" dedi. Ilıcalı ve Subaşı aynı araçla adliyeden ayrıldı.

10 MİLYON LİRA TAZMİNAT, 125 BİN LİRA NAFAKA

Ilıcalı’nın boşanma için Subaşı’ya 10 milyon lira tazminat ve her ay 125 bin lira nafaka ödeyeceği belirtildi. Ünlü televizyoncu ayrıca şu an oturdukları evi de kızları Melisa Ilıcalı'ya bırakacak. Acun Ilıcalı 2016 yılında bitirdiği bir önceki evliliği için Miami, Bodrum, Beykoz ve Zorlu Center’daki evlerini ilk eşine bırakıp iki çocuğu için aylık 150 bin lira ödemeyi kabul etmişti. (HABER MERKEZİ)

O Ses Türkiye tepkisi: Bilgi pisliği yaratıyorsunuz!O Ses Türkiye tepkisi: Bilgi pisliği yaratıyorsunuz!

Defne Samyeli: Yine rezillikDefne Samyeli: Yine rezillik