Yazarımız Kürşat Bumin’i uğurladık...

Gazeteci, yazar ve akademisyen Kürşat Bumin yolculuğuna uğurlandı. 10 yıl boyunca Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümü’nde öğretim üyeliği görevinde bulunan Bumin’in cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda akademisyen ve Bumin’in öğrencileri katıldı.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren Gazete Duvar yazarı, Kürşat Bumin son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteci, yazar ve akademisyen Kürşat Bumin için ilk tören İstanbul’daki Bebek Camii’nde yapıldı. Dün İstanbul’dan İzmir’e uğurlanan Bumin için Alsancak Hocazade Camisi’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Törende Kürşat Bumin'in eşi Tülin Bumin ve oğlu Kerem Bumin taziyeleri kabul etti.

10 yıl boyunca Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümü’nde öğretim üyeliği görevinde bulunan Bumin’in cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda akademisyen ve Bumin’in öğrencileri katıldı. Bumin'in cenazesi Bornova eski mezarlığına defnedildi. (DUVAR)

Yazarımız Kürşat Bumin İzmir'e uğurlandıYazarımız Kürşat Bumin İzmir'e uğurlandı

Kürşat Bumin kimdir?Kürşat Bumin kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürşat Bumin'in ailesine taziye telefonuCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürşat Bumin'in ailesine taziye telefonu

Sorulara en çok yakışan felsefeciSorulara en çok yakışan felsefeci

Yazarımız Kürşat Bumin hayatını kaybettiYazarımız Kürşat Bumin hayatını kaybetti

Kürşat Bumin’in ardından...Kürşat Bumin’in ardından...

Yıldıray Oğur: 'Akilleri sokmayacağız' denilince 'Korkmayın ben Süleyman Bumin'in oğluyum' diye şaka yapmıştıYıldıray Oğur: 'Akilleri sokmayacağız' denilince 'Korkmayın ben Süleyman Bumin'in oğluyum' diye şaka yapmıştı

Kürşat...Kürşat...