Ayşegül Çınar: Şevval Sam ve Talat Bulut konuşmuyor

Yasak Elma oyuncusu Ayşegül Çınar: Sette Talat Bulut ve Şevval Sam konuşmuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yasak Elma dizisinde 'Lila' karakterini canlandıran Ayşegül Çınar, dizideki taciz iddialarıyla ilgili konuştu. Olaydan sonra rollerine konsantre olamadıklarını belirten Çınar, "Şevval Sam ve Talat Bulut birbirleri ile konuşmuyor" dedi.

Teve 2'deki "2. Sayfa" programına konuk olan Ayşegül Çınar, Talat Bulut'un, dizinin 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği suçlamasıyla ilgili olarak, "Özge'yi çok iyi tanımıyorum. Beni de birkaç kez giydirmişti. Zaten 1-2 haftadır sette çalışıyordu, şu an bizde devam etmiyor. Çok şeker bir kızdı böyle bir şey yapabileceğini düşünmedik. Ben Talat ağabeyi yakından tanıdığım için açıkçası bu olaya pek inanmadım, konduramadım. Böyle bir şey olsa kesinlikle hissederdim. Olmuş diye sorarsanız bence olmamıştır biz hepimiz oradaydık. Benim tanıdığım kadarıyla böyle bir şey yok ve olay yargılanarak bitti. Biz sezon finalinin son sahnesini çekene kadar bu konu hiç geçmedi. Neden bu konu o gün çıkmadı da 6 gün sonra olay ortaya çıktı ben de bunu anlamıyorum" şeklinde konuştu.

Şevval Sam ve Talat Bulut'un birbirleriyle konuşmadığını dile getiren Çınar, "Eskiden herkes bir karavanı paylaşırdı. Şimdi Talat Bulut'a özel karavan getirildi. Kostümcüsü de iki genç kız. Bu arada Özge işten ayrıldı" dedi.