Nicolas Maduro, Diriliş Ertuğrul setini ziyaret etti

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Diriliş Ertuğrul setini ziyaret etti. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, "Gerçekten diziyi hayranlık derecesinde seyrediyor. Neredeyse hiçbir sahneyi kaçırmamış, bu da bizi mutlu etti" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, "Diriliş Ertuğrul" dizisinin setinin ziyaret etti. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, ziyaretin fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştı.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlaması için düzenlenen törene katılmak için Türkiye'ye geldi. Dünkü törene katılan Maduro, bugün TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin setinin ziyaret etti.

Ziyareti, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Twitter hesabından duyurdu. Bozdağ, ziyaretin fotoğraflarını "Venezuela Devlet Başkanı Sayın Nicolas Maduro, Diriliş Ertuğrul dizimizin setini ziyaret etti. Kendisi de Diriliş Ertuğrul hayranı olan Sayın Maduro'ya Türk mutfağının seçkin yemeklerinden ikram ettik" notuyla paylaştı.

'NEREDEYSE HİÇBİR SAHNEYİ KAÇIRMAMIŞ'

Habertürk'ün haberine göre, ziyarette Maduro'ya kılıç hediye edildi.

Yapımcı Mehmet Bozdağ, "Setimiz her ne kadar tatilde olsa da onun (Nicolas Maduro) için güzel bir atmosfer kurduk. Geldi bizimle beraber yemek yedi, ziyaret etti ve gerçekten diziyi hayranlık derecesinde seyrediyor. Neredeyse hiçbir sahneyi kaçırmamış, bu da bizi mutlu etti" dedi.

Diriliş Maduro!Diriliş Maduro!

Bu tür gelişmelerin kendilerini motive ettiğini belirten Bozdağ, şöyle devam etti:

"Her şeyden evvel bizim kahraman ecdadımızın hikayesinin dünyanın dört bir yanında bu kadar sevilerek izleniyor olması, bize hem yaptığımız iş hususunda, hem de gelecek perspektifimiz noktasında, nasıl hareket etmemiz gerektiği hususunda yol haritası belirliyor. Marifet iltifata tabidir ve her şeyden önemlisi şu; bir medeniyetin, Osmanlı’nın hikayesini anlatıyoruz. Bu öyle güzel, güçlü, kutsal bir hikaye ki dünyanın dört bir yanında bütün gönüllere sirayet edebiliyor. Beni mutlu eden bu."