Can Tanrıyar 'Urfalı Abi' ile uzlaşmayı reddetti, dava açtı

Can Tanrıyar 'Urfalı Abi' lakaplı Hidayet Metinoğlu ile uzlaşmayı reddetti. Tanrıyar, Metinoğlu'nun kendisini Petek Dinçöz'ün isteğiyle tehdit ettiğini öne sürmüştü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Televizyoncu Can Tanrıyar, Petek Dinçöz'ün kendisini tehdit ettirdiğini öne sürerek '4 Şubat 2013' tarihinde savcılığa şikayette bulundu. Dinçöz'ün tehdit ettirdiği iddia edilen 'Urfalı Abi' lakaplı kişi hakkında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

TANRIYAR UZLAŞMAYI REDDETTİ

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Can Tanrıyar şikayet dilekçesinde; Petek Dinçöz'ün kendisini 'Urfalı Abi' olarak tanıtan kişi vasıtasıyla tehdit ettirdiğini ileri sürerek dört ayrı mahkemeden koruma kararı aldırdı. Cep telefonuna gelen 'Oğlum mert ol, çakallık yapma!' şeklinde sözlerin yer aldığı mesajları delil olarak sunan Tanrıyar'ın şikayeti sonrası savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında 'Urfalı Abi' lakaplı Hidayet Metinoğlu'nun ifadesine de başvuruldu.

Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan soruşturmada; Can Tanrıyar, Hidayet Metinoğlu ile uzlaşmayı reddetti. Savcılık, Hidayet Metinoğlu hakkında attığı mesajlar nedeniyle 'hakaret' davası açtı. Hidayet Metinoğlu'nun 2.5 yıla kadar hapsinin istendiği davanın duruşması, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

TANRIYAR HUSUMET BESLEDİĞİNİ İDDİA ETTİ 

10 yıllık ilişkilerini 2008 yılında nikah masasına taşıyan Can Tanrıyar ile Petek Dinçöz, iki yıl sonra boşanmıştı. Can Tanrıyar, Petek Dinçöz'ün, boşanmalarının ardından kendisine karşı husumet beslediğini iddia etmişti.