Acun Ilıcalı'nın yüzü enfeksiyondan şişmiş

Survivor ekibinde çalışan Alper Baycın'ın bir gasp saldırısı sırasında öldürülmesinin ardından Acun Ilıcalı'nın ekrandaki görüntüsünde yüzündeki şişlik dikkat çekti. Şişliğin 'üzüntü ve uykusuzluktan' olduğu iddia edildi ancak Ilıcalı'nın yüzünün enfeksiyon kaptığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Duyurduğu vefat haberleri ile tanınan ses sanatçısı Onur Akay, Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişlik ve kızarıklığın enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi.

Türkiye'de yayımlanan Survivor ekibinde çalışan Alper Baycın, önceki akşam Las Terenas'ta çantasını ve telefonunu gasp etmeye çalışan saldırganlar tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Aynı gün Survivor 2018'in ilk yarı final elemesi vardı. Acun Ilıcalı ''Acımı tarif edemem'' diyerek elemeleri iptal etti. Ilıcalı'nın canlı yayında haberi açıklarken verdiği görüntü ise merak uyandırdı.

Sosyal medyada Ilıcalı'nın yüzünün üzüntüden şiştiğini iddia edildi ancak Onur Akay'dan, "Acı haberi alan Acun Ilıcalı'nın gözüne uyku girmediği ve hem üzüntüden hem de uykusuzluktan gözlerinin şiştiği söylendi. Ancak Acun Ilıcalı'nın Dominik'te gözünden enfeksiyon kaptığını öğrendim" açıklamasını yaptı.