Hodor'dan Ed Sheeran isyanı!

Kristian Nairn, konuk oyuncuya tepki gösterdi. 'Neden Ed Sheeran burada?’ dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- HBO kanalında yayınlanan Game of Thrones dizisinde 'pop şarkıcısı' tepkileri devam ediyor. Ed Sheeran'ın Game of Thrones'de yer almasını Hodor karakterini canlandıran Kristian Nairn de eleştirdi.

Konuk oyuncu olarak asker rolünde yer alan şarkıcı, dizide Arya Stark karakterinin Lannister askerlerinin arasına düştüğü yerde görülmüştü. Bu sahneler inandırıcılık açısından sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Dizide geçen sezon rol alan pop şarkıcısı Ed Sheeran için “Sheeran’ın Westeros’ta ne işi var?” tepkileri gelmişti.

Kristian Nairn da konuk oyuncudan memnun olmayan seyircilerle aynı görüşte olduğunu ifade etti. Nairn, "Game of Thrones’ta konuk oyuncudan yana değilim. Sevmiyorum. Bana saçma geliyor. Bunu söylemekten çekinmiyorum. Bu sizi o dünyadan uzaklaştırıyor. Özellikle Ed Sheeran. Onu görünce, ‘Neden Ed Sheeran burada?’ dedim. Ed Sheeran harika biri, harika bir müzisyen ama neden Game of Thrones’ta?” ifadesini kullandı.

Daha önce Game of Thrones dizisinde Bastille, Mastodon, Coldplay, Snow Patrol ve Of Monsters and Men müzik gruplarından üyeler konuk oyuncu olarak rol almıştı. (Kaynak: Ntv)