Oyuncu Hazım Körmükçü'den 'şiddet' açıklaması: Kendisinden ve tüm kadınlardan özür diledim

Hazım Körmükçü, 'şiddet' iddialarına yanıt verdi: Kendisinden ve tüm kadınlardan özür diledim.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Hazım Körmükçü ile spiker Zeynep Tandoğan evlilik hazırlıkları yaparken ayrıldı. Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan karşılıklı suçlamalarda bulundu.

Hazım Körmükçü'nün, evlilik planları yaptığı Zeynep Tandoğan’a şiddet uyguladığı iddia edildi. Darp raporu alan spiker, polise giderek oyuncudan şikayetçi oldu. Zeynep Tandoğan'ın şikayeti üzerine Hazım Körmükçü de karşı dava açıp şikayetçi oldu.

TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına bağlanan Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan karşılıklı suçlamalarda bulundu. Zeynep Tandoğan, "Hazım'dan destek istedim, ev işleriyle ilgili. Her gün sabah çıktı akşam geldi, ben sürünerek bazı işleri yapmak zorunda kaldım. Ama en büyük gönül kırıklığım Hazım'ın projeyi kabul etmesi oldu. Ben zaten 'git' derdim. Her zaman işi olmasından yanaydım. Menajeri ile kol kola çalıştım. Ben bunları sevdiğim için yaptım. Bana bir faydası yoktu bunların. Akabinde tek üzüntüm 'keşke bana da danışsaydın, beraber karar verseydik. biz burada seni bekliyoruz' deseydim. Bunu anlatırken geldiğimiz nokta bu. O gün konuşmak istemediğimi de dile getirdim. Bunları tartışmak istemediğimi dile getirdim. Bana hakaret etti. Ben de ona 'Adam gibi davran. Seni yerden kaldıranın kıymetini bil' dedim. Sonra boğazımı sıktı, ben de ona vurdum" dedi.

'VİCDANI OLAN BİRAZ UTANIR'

Hazım Körmükçü'nün kendisine şiddet uyguladığını iddia etmesi üzerine Tandoğan, "Sadece saçını çektim ve boğazını sıktım. Velev ki ben yaptım, Benim yatağım yüzüm gözüm kan içinde. Daha önce de dayak yedim, o dayakların yazıları mevcut, bunlar da mı yalan? Benim ağzımın burnumun hali nedir ya? Daha önce yediğim dayağın, arkasından dilediği özürlerin yazıları mevcut. Pişmanlık sözleri söyleyen Hazım, darp için bana dava açmış. Bunların hepsi bir oyun. Gerçekten pişman olan, vicdanı olan bir adam yaptığından biraz utanır" ifadelerinde bulundu.

'ÖZÜR DİLERİM'

Hazım Körmükçü ise konuyla ilgili olarak "Yüzümdeki izleri kendisi yapmıştır. Karakola gittiğimde ifade verdiğimde polis memurları kendisinin bana dava açtığını, şikayetçi olduğunu söylediler. Ben de onun üzerine dava açtım. Ben kendisinden ve tüm kadınlardan özür dilediğimi söyledim. İşin bu noktaya gelmesinden dolayı son derece üzgünüm. Ben de Zeynep Tandoğan'ı onun söylediği kadar ve tarif edemeyeceğim kadar sevdim. Benim canım feda, yüreğimi veririm, canımı veririm ona" dedi.