Set çalışanını taciz ettiği iddia edilen Talat Bulut’a soruşturma başlatıldı

Sette Talat Bulut’un kendisini taciz ettiğini iddia eden Yasak Elma dizisinin asistanı Ö.Ş., hukuki süreç başlattığını açıkladı. Ö.Ş., “Şöhret için neden namusumu ortaya koyayım? Hayalim kostüm tasarımcılığı, şöhret olmak gibi bir niyetim hiç yok” dedi. Bulut hakkında soruşturma başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde oyuncu Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia eden 19 yaşındaki kostüm asistanı Ö. Ş., olayı yargıya taşıdı. Bulut iddiaları reddetti, yapımcı Fatih Aksoy ise “Hasıraltı etmem” diyerek tepki gösterdi. Yapımcının görüşme ricasından dolayı 5 gün beklediğini söyleyen Ö.Ş., "Basının konuya eğilmesi cesaretlendirdi açıkçası. Tazminat davası açmadım, para istemiyorum. Sadece cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

'TACİZ EDİLEN, MAĞDUR OLAN BENİM'

Habertürk'ten Bülent İpek'e konuşan Ö.Ş., kendisine gelen 'şöhret' eleştirilerine, "Ben kötü bir şey yapmadım. Taciz edilen, mağdur olan benim. Şöhret olmak için neden namusumu ortaya koyayım? Kesinlikle oyunculuğa filan geçmek istemiyorum. İleride kostüm tasarımcısı olmak istiyorum" diyerek yanıt verdi.

Ertesi gün Bulut’un menajerinin kendisini aradığını, yanlış anlaşılma olduğunu, görüşmek istediğini söyleyen Ö.Ş., "Talat Bey oturup bir orta yol bulmak istiyormuş. Kabul etmedim. İddia edildiği gibi 'Kahraman olacağım, bütün kadınların haklarını koruyacağım' demedim" dedi.

'ŞAHİTLİK YAPACAK İNSANLAR VAR'

Talat Bulut'un daha önce kendisine karşı böyle bir yaklaşımı olmadığını ifade eden Ö.Ş., şunları söyledi:

"Bana karşı olmamıştı. Herkesle şakalaşırdı. 2 hafta oldu bu dizinin setinde çalışmaya başlayalı. Ama set çalışanlarını öpüyor, şakalaşıyormuş. Sonra başka hikâyeler duymaya başladım. Ekipten bir kızı öpmüş dudağının kenarından.

Sette bana şahitlik yapacak insanlar var. Gören herkes şahitlik yapacak. Zaman, tüm gerçekleri ortaya çıkaracak."

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı genç kadının şikayetinin ardından Talat Bulut hakkında "sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan soruşturma başlattı.

Etiketler dava taciz Talat Bulut