Hadise'nin Aşk Kaç Beden Giyer şarkısına 4'üncü kez bilirkişi istendi

Besteci Gündüzlü, Hadise’ye davası açtı. Aşk Kaç Beden Giyer'e 4'üncü kez rapor!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hadise'nin aynı isimli albümünde yer alan 'Aşk Kaç Beden Giyer' isimli şarkının bestecisi Ender Gündüzlü, Hadise’ye tazminat davası açtı. Dava dosyası çelişkili raporlar nedeniyle dördüncü kez bilirkişiye gönderildi.

Sözcü'nün haberine göre; eserin yüzde 70 hak sahibi olduğunu iddia eden Gündüzlü, açtığı davada eserinin reklam müziği ve internet yoluyla kullanılmasına izin vermediğini belirtti. Besteci, şarkısının reklamlarda izinsiz kullanıldığı iddiasıyla Hadise’den ve reklam sahibi markadan 200 bin TL'lik tazminat istedi. Şirket ise eserin internet sitesinde ve TV reklamlarında reklam filmi olarak kullanılmadığı gibi ‘Aşk Kaç Beden Giyer’ isimli eserin adından reklam sloganı olarak da faydalanılmadığını açıkladı. Şarkıcı Hadise ise söz konusu reklamlarda eserin hiçbir şekilde kullanılmadığını, internette yer alan eserle ilgili videoların yüklenmesiyle kendisinin alakasının olmadığını belirtti.

Görülen duruşmaya tarafların avukatları katılırken dava dosyası, çelişkili raporlar nedeniyle dördüncü kez bilirkişiye gönderildi. Mahkeme son raporun ardından kararını verecek.