Gizem Karaca: Suçsuzluğum ortaya çıkacak

4 yıl 2 ay hapis cezası verilen Gizem Karaca: Suçsuzluğum ortaya çıkacak...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası kararı verilen oyuncu Gizem Karaca, "Suçsuzluğum ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

Milliyet'ten Senem Aydın'ın haberine göre Gizem Karaca, "Çok şükür, işimde ve özel hayatımda mutluyum. Keyfimi bozacak bir şey yok" dedi. Geçtiğimiz günlerde açıklanan kararla, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan dört yıl, iki ay ceza alan Gizem Karaca konuyla ilgili, "Türk adaletine güveniyorum, bu dosyayla ilgili suçsuzluğum ortaya çıkacak. Devam eden bir yargılamada konuşmam doğru olmaz, zira benim bile bilmediğim, dosyada olmayan şeyler basında çıkıyor, ben de oradan takip ediyorum" açıklamasını yaptı.

Eşi Kemal Ekmekçi'nin en büyük destekçisi olduğunu söyleyen Gizem Karaca, "Hep yanımda. Şimdi İzmir’de, ben de birkaç gün sonra yanına gideceğim" dedi. Anne olmak istediğini de dile getiren Gizem Karaca, "Arkadaşlarımız ve ailelerimiz de soruyor. Çocukları çok seviyoruz, istiyoruz da ama hazır değiliz galiba" ifadelerini kullandı.