Kraliyet düğünün hediyeleri açık artırmaya çıktı

Prens Harry ve Meghan Markle'ın düğününün üzerinden dört gün geçmesine rağmen etkileri halen devam ediyor. Düğünü izleme şansı yakalayan 1200 kişiden bazıları verilen hediyeleri satışa çıkardı...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'de kraliyet düğününün üzerinden dört geçti ancak yankıları sürüyor. Son olarak düğünü yakından görme şansı elde eden bin 200 kişiden bazıları, Sussex Dükü ve Düşesi Prens Harry ve Meghan Markle’ın düğün sonrası hediye ettikleri paketleri satışa çıkardı.

Kimi 21 bin 400 Pound’a çantayı ve içindekileri satışa çıkarırken, kimileri de satış sitelerinde açık artırma sayfaları açtı. Bunlardan biri de 31 yaşındaki Claire Oliver… Cumartesi günkü düğünü yakından izlemek için seçilen bin 200 kişiden biri olan Oliver, ücretsiz olarak halka hediye edilen çantayı 21 bin 400 Pound’a yani yaklaşık 137 bin TL’ye satışa çıkardı. Çiftin baş harflerinin yazılı olduğu kanvas çantada, Harry’nin hoşgeldin mektubu, bir şişe Windsor Şatosu suyu, dev bir çikolata madalyonu, çörek ve yüzde 20’lik bir indirim kuponu yer alıyor. (Kaynak: Sözcü)

Claire Oliver