Bülent Ersoy beğenmedi, Tarkan rest çekti

Tarkan ile düet yapan Bülent Ersoy, şarkının piyasaya çıkmasına günler kala aynı şarkıyı iptal ederek tekrar stüdyoya girmek istedi. Ancak Tarkan yeterli zamanın olmadığı söyleyerek Ersoy'u reddetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bülent Ersoy, yeni albüm hazırlıklarına başladı. Ersoy, Tarkan'la düet yaptıkları 'Ümit Hırsızı' şarkısı içine sinmeyince  şarkıyı yeniden okumak istedi. Tarkan, "Tekrar stüdyoya giremem" dedi.

'İÇİME SİNMEDİ'

Posta Gazetesi'nin haberine göre, Bülent Ersoy, 'Ümit Hırsızı' şarkısının piyasaya çıkmasına sayılı günler kala 27 Mart Salı günü Tarkan'a telefon açıp "İçime sinmedi. Bir daha stüdyoya girelim. Yakın çevrem 'Çok arabesk' diyor. Senfonik hale gelirse iyi olacağını söylüyorlar" ifadelerini kullandı. Tarkan ise sanatçıya, "Aklınızı kim karıştırıyor? Baştan yapamayız. Zaman yok. Bir kez daha düşünün. Sizi daha sonra ararım" cevabını verdi.

ŞARKIYI İPTAL ETTİ

Tarkan'dan haber bekleyen Bülent Ersoy, telefon gelmeyince sanatçıyı tekrar aradı. Tarkan,  "Avrupa turnesindeyim. Eşim hamile, tekrar stüdyoya giremem, şarkıda problem yok" dedi. Bu sözler üzerine ikili gerildi. Bülent Ersoy, "Şarkı iptal. Çıkarmıyorum" diyerek telefonu kapattı.