Ivana Sert, Peker Açıkalın'a dava açtı

Peker Açıkalın'ın Ivana Sert hakkındaki açıklamaları gündem oldu. Sert, mahkemeye başvurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Modacı Ivana Sert, Karımı Gördünüz mü? filminde birlikte rol aldığı Peker Açıkalın’ı savcılığa şikayet etti. Sert, Açıkalın'ın cezalandırılmasını istedi. Savcılık, modacının ihbarı sonrası Açıkalın hakkında soruşturma başlattı.

'Karımı Gördünüz mü?' isimli filmin başrol oyuncularından Peker Açıkalın, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Açıkalın, filmde başrolü paylaştığı modacı Ivana Sert'e yönelik argo ifadeler kullandı.

Açıkalın, program sunucusunun "Ivana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?" sorusuna, "O zaman soyadını yumuşak olarak değiştirebiliriz" diye karşılık verdi. Ardından sunucu, Ivana Sert için "O sanatçı değil, modacı" ifadelerini kullanan oyuncuya, "Başrolü paylaştığınız kişi için 'Sanatçı değil' ifadesini kullanıyorsunuz" dedi. Açıkalın, sunucunun bu yorumuna "Başrolü ben paylaşmadım, yapımcımız paylaşmış" diyerek karşılık verdi.

Açıkalın, Sert hakkında yaptığı moda ikonu tanımlamasının ardından 'motor' ifadesini de kullandı.

PEKER AÇIKALIN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre, bu sözler sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Sert, 13 yaşında bir çocuk annesi olduğunu, kamuoyunda tanınan biri olarak Açıkalın'ın sözleri sonrası kişiliğinin zedelendiğini belirterek  oyuncudan şikayetçi oldu. Sert, Açıkalın'ın cezalandırılmasını istedi.

Savcılık, modacının ihbarı sonrası Açıkalın hakkında soruşturma başlattı.