Türker İnanoğlu: Cüneyt'e 7 yıl ilaç verdik

İnanoğlu, Cüneyt Arkın'a yedi yıl ilaç verdiklerini açıkladı: Suyuna, sütüne, çayına kattık.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yapımcı Türker İnanoğlu, hayatını kaleme aldı. Yeşilçam hatıralarına yer veren İnanoğlu, Cüneyt Arkın için “İçki içmediği zaman dünyanın en beyefendi adamıydı. İçki içtiği zaman agresif ve tecavüzkar olurdu! Cüneyt’i sık sık karakollardan toplardık...” dedi.

Sözcü'den Nil Soysal'a konuşan İnanoğlu, Cüneyt Arkın'ın içki sorununu karısı sayesinde bitirdiğini ve  Arkın'a yedi yıl boyunca gizlice ilaç verdiklerini şu sözlerle anlattı:

Betül sayesinde içkiyi bıraktı. O bir evliyadır! Peygamber gibi kadındır. Cüneyt'in hayatını o kurtarmıştır! Bir ilaç buldu. Bu ilacı suyuna, sütüne, çayına katınca, alkolden nefret ediyorsun. Ama öyle gidip eczaneden falan alamıyorsun. Türkiye'de yok zaten. Getirtmek de öyle kolay değil o zaman. Betül bunu ilk bana söyledi. Dedim ki, "Ben getirtirim bu ilacı." Cüneyt'e gizlice verdik. Bu sır tam yedi yıl sürdü. Cüneyt de bu sayede içkiyi bıraktı" dedi.

Türker İnanoğlu: Kemal askere gidemiyordu biz götürüp bıraktıkTürker İnanoğlu: Kemal askere gidemiyordu biz götürüp bıraktık