Ece Gürsel'den özür mesajı: O sözleri duyunca ben şoka girdim

Manken Ece Gürsel, Seda Sayan hakkında konuştu: Sevenlerimden özür diliyorum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manken ve şarkıcı Ece Gürsel geçtiğimiz günlerde Seda Sayan'ın programına katıldı. Sayan, kendi adını taşıyan programdaki sözleri gündem oldu.

Sözcü’nün haberine göre, programda yaşananlar hakkında konuşan Gürsel, "Biliyorsunuz aynı zamanda oyunculuk da yapıyorum ve yeni bir oyunum çıkıyor ve ben de oyunumu konuşmak ve tanıtmak için gittiğim programda böylesine yersiz ve gereksiz muhabbetlerin arasında kaldığım için, en başta sevenlerimden canı gönülden özür diliyorum" dedi.

'O ANDA ŞOKA GİRDİM'

Gürsel açıklamalarını, "Program esnasında bana bir soru soruldu. ‘Sperm bankasından çocuk sahibi olmak ister misiniz?’ diye. Ben de ‘Sperm bankasından çocuk sahibi olmama geçtiğimiz yıllarda ailem destek çıktığı için sıcak bakıyordum, fakat şu anda böyle bir düşünceye sıcak bakmıyorum’ dediğim sırada Seda Hanım son derece talihsiz, son derece yanlış bir yorumda bulundu. O anda ben şoka girdim zaten ve konuyu kapatmaya çalıştım fakat onu susturabilmek ne haddime. Konuştukça konuştu ve olaylar buralara kadar geldi" sözleriyle bitirdi.