Sharon Stone: Adımı yazamayacak durumdaydım

Oscarlı oyuncu Sharon Stone hastalık sürecini anlattı: Adımı yazamıyordum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Sharon Stone,7 yıl boyunca geçirdiği rahatsızlığın ardından Oscar’lı yönetmen Steven Soderbergh’in yeni dizisi “Mosaic”de başrolde yer alarak sevenleriyle tekrar buluşuyor.

22 Ocak’ta yayınlanmaya başlayan diziyi anlatan Stone, şöhretin insanı kolaya alıştırdığı söyledi. Felç geçirdiği zaman sol gözünün görmediğini ve sol kulağının duymadığını anlatan oyuncu, "3 yıl boyunca adımı yazamayacak durumdaydım, ne yaparsam yapayım kolum beynimdeki sinyalleri almıyordu. Yazmayı, konuşmayı, yürümeyi yeniden öğrendim. Bunlarla birlikte oluşan birçok sorun yaşadım. 7 yıl süren yoğun tedavilerden sonra bugün karşındayım" sözleriyle hastalık sürecini anlattı.

Hürriyet'ten Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtlandıran Sharon Stone, "Felç geçirdim... Sol gözüm görmüyor, sol kulağım duymuyordu. Omuriliğimden beynime kadar bir sürü hasar vardı. Tüm vücudum dengesini kaybetmişti. Yıllar sürdü ayağım ve kolumdaki duyuların yerine gelmesi. 3 yıl boyunca adımı yazamayacak durumdaydım, ne yaparsam yapayım kolum beynimdeki sinyalleri almıyordu. Yazmayı, konuşmayı, yürümeyi yeniden öğrendim. Bunlarla birlikte oluşan birçok sorun yaşadım. 7 yıl süren yoğun tedavilerden sonra bugün karşındayım. Eğer insanlar neler yaşayıp da bu noktaya geldiğimi bilseler inanamazlar. Böyle bir durumdan günde 30 sayfalık dizi çekecek duruma gelmek benim için nasıl büyük bir zafer, bunu kimsenin anlaması mümkün değil..." dedi.

Kaynak