Çocuklarının fotoğrafındaki 'hayalet'e inandı: Tuvalete gitmeye korkuyor

Sunucu Holly Willoughby'nin takipçileri, sosyal medyada paylaştığı fotoğraftaki duvarda 'çocuk silüeti' olduğunu söyledi. Bu tip şeyleri ciddiye alan ve çok etkilendiğini söyleyen sunucu artık evde durmaya korktuğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz spiker Holly Willoughby Instagram'da çocuklarının fotoğrafını paylaştı ancak gelen takipçi mesajları yüzünden pişman oldu. Görüntülerle ilgili yorum yapan takipçileri, arka planda yer alan duvarda 'çocuk silüeti' gördüklerini yazınca evinin 'perili' olduğunu düşünen 36 yaşındaki Willoughby, tuvaleti bile kullanamadığını, bunun için süpermarkete gittiğini açıkladı.

Önceki evinde yaşarken de 'The Woman in Black' (Siyahlı Kadın) isimli korku filmi yüzünden tek başına tuvalete gitmeye korkan Willoughby, sonunda taşınmak zorunda kalmıştı. Bu tip şeylerin kendisini çok fazla etkilediğini söyleyen sunucu, sosyal medyada paylaştığı mesajlarda şimdi de tuvalet için arabaya atlayıp en yakın süpermarkete gitmek zorunda kalmasını "tüyler ürpertici" olarak değerlendirdi.