Naim Süleymanoğlu defnedildi

Rekortmen halterci Naim Süleymanoğlu için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Cenazeye katılan Yunan rakibi Leonidis, tabutu öperek Süleymanoğlu'na veda etti. Süleymanoğlu, Edirnekapı Mezarlığı'na defnedildi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Süleymanoğlu için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Cenazeye katılan Yunan rakibi Leonidis, tabutu öperek Süleymanoğlu'na veda etti.

Başbakan Binali Yıldırım da cenaze namazına katıldı. Yıldırım, erişilemez rekorlara imza atan Naim Süleymanoğlu'nun millete büyük başarılar ve sevinçler yaşattığını söyledi.

Tören için camiye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak "Bu millete çok büyük sevinçler yaşattı. Çok üzgünüz. Mekanı cennet olsun acımız büyük" dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ise "Spor dünyası için çok değerli bir insandı. Hepimizin başı sağolsun. Ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Naim Süleymanoğlu, bugün öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'na defnedildi.

(DHA)

Naim Süleymanoğlu kimdir?Naim Süleymanoğlu kimdir?