Doğar doğmaz ilk Joker'i gördü!

ABD’nin Tennessee eyaletinde Cadılar Bayramı’nda dünyaya gelen bir bebeğe ailesi tarafından 'unutulmaz' bir doğum hediyesi verildi!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cadılar Bayramı’nda dünyaya gelen bir bebek gözlerini açtığında ilk gördüğü yüz Joker oldu. Kutlamalar için Joker kılığındaki doktor, ailenin ısrarıyla doğuma bu kostümle girdi.

Tennessee eyaletindeki Nashville kentinde bulunan Henry County Sağlık Merkezi’nde gözlerini açan bebeğin ilk gördüğü yüz ünlü çizgi roman kahramanı Batman’in ezeli düşmanı olan Joker karakteri oldu.

DOKTOR CADILAR BAYRAMINI KUTLUYORDU...

Maskenin ardındaki aslında o gün Cadılar Bayramı’nı kutlayan doğum uzmanı doktor Paul Locus’tu. Çift hastaneye geldiklerinde üzerini değiştirmeyi teklif etmiş fakat genç ebeveynlerin "doğumu unutulmaz kılacağını" söylemeleri üzerine Joker olarak devam etmişti. Britanny Selph isimli annenin sıradışı olayın fotoğraflanmasını istemesinin ardından sosyal medyaya da yüklenen kareler, oldukça ilginç tepkiler aldı. Kimi kullanıcılar ‘çocuk için fazlasıyla talihsiz bir doğum’ yorumunu yaparken kimileri bunun 'unutulmaz bir olay' olduğunu yazdı. "Çizgi romanlarda ve filmlerde karşımıza çıkan kötü karakter Joker’in bu haliyle aslında içinde biraz

sevgi olduğu gerçeğini biliyorduk" yorumları da yapıldı.

Etiketler bebek doğum joker