Kevin Spacey'den çocuk istismarı savunması: Hatırlamıyorum

Kevin Spacey çocuğa cinsel istismarla suçlandı. Spacey, olay sırasında sarhoş olduğunu ve hatırlamadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aktör Anthony Rapp, Oscar ödüllü Kevin Spacey'nin 'kendisini 14 yaşındayken taciz ettiğini' iddia etti. 'Olayı hatırlamadığını' belirten Spacey, Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

'EŞCİNSEL OLDUĞUMLA YÜZLEŞMELİ, DAVRANIŞLARIMI GÖZDEN GEÇİRMELİYİM'

Anthony Rapp

Anthony Rapp'in '1986 yılında henüz 14 yaşındayken Spacey’nin evine gittiğini ve ünlü aktörün kendisine taciz girişiminde bulunduğunu' dile getirmesi üzerine, 58 yaşındaki Spacey Twitter’dan yaptığı açıklamada "30 seneden fazla zaman önce olmuş bu olayı, tüm dürüstlüğümle söylemeliyim ki, hatırlamıyorum. Ancak olaylar dediği gibi geliştiyse kendisine çok sarhoş olduğum zamanki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl sebep olduğum duygular için de özür diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Spacey, eşcinsel olduğunu ise açıklamasında şöyle ifade etti: "Rapp'in anlattığı bu hikaye, beni hayatımla ilgili başka konularda cesaretlendirdi. Özel hayatımla ilgili korumacı tavrımdan dolayı hakkımda pek çok hikaye dolaştığını biliyorum. En yakınımdakiler bilir ki, hayatımda hem erkeklerle hem kadınlarla ilişkilerim oldu. Hayatım boyunca erkeklerle romantik ilişkiler yaşadım ve aşık oldum ve şimdi de hayatımı eşcinsel bir erkek olarak sürdürmeyi seçiyorum. Bu gerçekle açık ve dürüst bir şekilde yüzleşmeliyim, bu da davranışlarımı gözden geçirmek ile başlıyor."