Yıldız Tilbe: Ahmet Hakan zavallısın

Yıldız Tilbe, Ahmet Hakan'a tepki gösterdi. Tilbe, "Sersem bile değilsin" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ahmet Hakan, O Ses Türkiye'de bir yarışmacıya "Ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim" dediği ortaya çıkan Yıldız Tilbe hakkında "Ucuz, sersem, şapşal bir ırkçı gibi konuşmasını içime sindiremiyorum" ifadelerini kullandı. Kendisini ırkçılıkla suçlayan Ahmet Hakan'a cevap veren Yıldız Tilbe, "Erkek değilsin, kadın mı olmak istiyorsun" dedi.

Ahmet Hakan'a 'zavallı' olarak seslenen Tilbe sosyal medya hesabından, "Sen ucuz, sersem ve şapşal bile değilsin. Erkek değilsin, kadın mı olmak istiyorsun. Bana ırkçı diyen bütün cahillerden özür bekliyorum" dedi.

'YAPILACAK TEK ŞEY VAR: BÖLÜMÜ YAYINLARSIN'

Gündem oluşturan 'ırkçılık' tartışmasıyla ilgili olarak Sina Koloğlu Milliyet'teki köşesinde, "O Ses Türkiye’de, Gökhan Özoğuz’la jüri üyelerinden Yıldız Tilbe arasında ‘etnik tartışma’ yaşandığı iddia edildi. Konu, bir yarışmacının söylediği parçayla ilgili. Cengiz Semercioğlu, haberinde ayrıntıları yazdı. Tilbe köpürdü, Acun Ilıcalı açıklama yaptı. Yapılacak tek bir şey var; o bölümü yayınlarsın, biz izleriz, ne nedir görürüz.

Kim, neyi nasıl demiş, okunan parça nasılmış, her şeyi seyrederiz. Televizyon,  gerçeğin şovu değil mi? Umarım yayınlarlar" ifadelerinde bulundu.