Aleyna Tilki konseri yarıda kaldı: Terk etmedim nazikçe indirildim

Adana'da ilk kez sahneye çıkan pop müzik şarkıcısı Aleyna Tilki'yi izlemeye 70 bin kişi geldi. 30 bin kişilik alana sığmayan izleyiciler fotoğraf çekmek için sahneye çıkınca oluşan izdiham nedeniyle konser yarıda kaldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da ilk kez sahneye çıkan pop müzik şarkıcısı Aleyna Tilki'nin konseri, izdiham ve hayranlarının fotoğraf çektirmek için sahneye çıkmak istemeleri üzerine yarıda kaldı.

24'üncü Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında Sinema ve Kültür Sanat Kasabası'nda sahneye çıkan Tilki, 4 şarkı okuduktan sonra hayranlarının birlikte fotoğraf çektirmek istemeleri nedeniyle zor anlar yaşamaya başladı. İzleyicilerin işi sahneye çıkmaya vardırması üzerine genç şarkıcı sahneden indirildi, sahnenin ışıkları kapatıldı. Tilki daha sonra konser alanından ayrıldı.

30 BİN KİŞİLİK ALANA 70 BİN KİŞİ GELDİ

Yarım kalan konser sonrası Adana Büyükşehir Belediye Başkan Hüseyin Sözlü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 30 bin kişilik konser alanına 70 bin kişinin gelmesi sonucu izdiham yaşandığını söyledi. Sözlü, izdiham sonrası konserin yarım kaldığını, Aleyna Tilki'nin gelecek yıl 100 bin kişilik alana davet edilerek konserin tekrarlanacağını duyurdu.

'TERK ETMEDİM NAZİKÇE İNDİRİLDİM'

Aleyna Tilki de sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İzdiham vardı. Sahneyi terk ettiğim yanlış. Güvenlik gerekçesi ile büyük bir nezaketle sahneden indirildim. Tek üzüntüm, daha fazla şarkı söyleyememek" dedi. (ADANA/DHA)

User comments