İrem Derici: Pişmanlık, yalnızlık...

İrem Derici yoğun bakım süreciyle ilgili ilk açıklamayı yaptı. Derici, "Genel hissiyat: Pişmanlık, yalnızlık, sonun gelmeyen, süründüren ağrılar, boynu büküklük..." dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bağırsak enfeksiyonu yüzünden 16 gündür Yoğun bakımda tedavi gören İrem Derici hastalığıyla ilgili açıklama yaptı. Derici, "Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah'a açtığınız o minicik elerinizden, kocaman dualarınızdandır..." dedi.

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran İrem Derici'nin sağlık durumu ile ilgili olarak "Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir" demişti.

'ÜZEMEM BEN SEVDİKLERİMİ BİR DAHA!'

İrem Derici'nin sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

"Yoğun bakımda 16.gecem. Genel hissiyat: Pişmanlık, yalnızlık, sonu gelmeyen, süründüren ağrılar, boynu büküklük... Üzemem ben sevdiklerimi bir daha!

Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah'a açtığınız o minicik ellerinizden, kocaman dualarınızdandır... İYİ GECELER BENİM DEV AİLEM!"