Semercioğlu: İrem Derici sadece bir-iki şişe bira içiyordu

Bir süredir sağlık sorunları yaşadığı konuşulan İrem Derici, yeniden hastanelik oldu. Derici'nin 'son dönemde verdiği kiloların' sağlığını etkilediği düşünülüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir süredir sağlık sorunları yaşadığı konuşulan İrem Derici, yoğun bakıma alındı. İrem Derici geçtiğimiz günlerde sağlık sorunu yaşaması nedeniyle Ankara konserini iptal etmişti.

'GÜNDE BİR-İKİ BİRA İÇİYORDU'

İrem Derici son dönemde verdiği kilolar ile gündeme gelmişti. Derici'nin kısa sürede verdiği aşırı kilolar nedeniyle sık sık hastalandığı iddia ediliyordu. Bu iddiaları Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu bugünkü köşesine taşıdı. Semercioğlu köşesinde; 'Son dönemde yediği içtiği hiçbir şey yoktu, sadece günde bir-iki şişe bira içiyordu...

'ARPA SUYUYLA HAYAT GEÇMEZ'

Başka yediği bir şey yoktu. Sonunda vücut iflas etti. Umarım arpa suyuyla hayatın geçmeyeceğini öğrenmiştir İrem.' yazdı.

İREM DERİCİ KİMDİR?

21 Mart 1987 doğumlu sanatçı İrem Derici Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü’nü bitirmiştir. O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve Hülya Avşar’ın takımına girmeyi başaran İrem Derici özellikle Kalbimin Tek Sahibine parçası ile büyük beğeni toplamıştır. İrem Derici İstanbul doğumlu aslen Sinop Boyabat’lıdır.