Cem Yılmaz'dan Takvim'e: Ahlaksız ve çaresiz

Cem Yılmaz, Takvim gazetesinin kendisi hakkında yayınladığı haberde yer alan ifadelerin yalan olduğunu söyledi. Yılmaz neden açıklama yaptığını "Ahlaksız ve çaresiz insanların nelerle uğraştığını hepiniz görün istedim!" sözleriyle anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Komedyen Cem Yılmaz, Takvim gazetesinde hakkında çıkan "Bodrum’da 9 milyon TL’lik yatıyla havasını attı ama iş vergi ödemeye gelince uyanıklık yaptı" ifadesinin yer aldığı habere tepki gösterdi.

Twitter hesabından bugün açıklama yapan Yılmaz, şu mesajları paylaştı: "İftirada bugün! Teknem amerikan bayraklıymış ve vergi kaçırıyormuşum! Etrafta teknelerin % 80'inden fazlasının Amerikan bayraklı olmasına rağmen benim teknem 9 yıldır Türk bayraklı ve İstanbul limanına kayıtlı! Vergi kaçırma konusuna gelince, buna ancak gülerim. Ahlaksız ve çaresiz insanların nelerle uğraştığını hepiniz görün istedim! Demek bu habere göre bütün Amerikan bayraklı teknelerin sahibi 'uyanık ve vergi kaçakçısı.' İyi demek ki ben bunlardan değilim. Bilin bunları." dedi. (HABER MERKEZİ)

Sabah yazarı Cem Yılmaz'dan özür dilediSabah yazarı Cem Yılmaz'dan özür diledi