Evlilik yerine 'kriminal'

Yeni sezon programları açıklanmaya başladı. Sezonda 'kriminal' programlar geliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun, evlilik  programlarını kaldırmasıyla birlikte kanallar ve yapımcılar yeni arayışlara girdi. Kanallar 'kriminal olaylar'ı işleyen programlarla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu programların sunucuları arasında Seda Akgül, Yasemin Bozkurt ve Serap Paköz bulunuyor.

Ali Eyüboğlu Milliyet'teki köşesinde konuyla ilgili, "Müge Anlı’nın ATV’deki programıyla yıllardır elde ettiği reyting, rakiplerini de cesaretlendirmişti. Önce FOX, İnci Ertuğrul’un sunduğu ‘Kaybolan Çiçekler’i, ardından Beyaz TV, ‘Yalçın Abi’yi, TV8 de yazın Serap Paköz’ün sunduğu ‘Gerçeğin Peşinde’yi ekrana getirdi. Seyircinin bu programlara gösterdiği ilgi ve RTÜK’ün kesin tavrından sonra kayıp aramak, cinayetleri aydınlatmak, kanallar için en cazip format...

Artı Film, Kanal D’de asuman dabak’la başladığı programda format değişikliğine gitti. Kriminale dönüşen programın yeni sunucusu Yasemin Bozkurt oldu. star TV ise 4 Eylül’de Balçiçek İlter’in sunacağı ‘Olay Yeri’ adlı programla katılacak bu yarışa... FOX’un kriminali birdi, ikiye çıktı. FOX, Hande Ataizi’nin sunduğu ‘Sen İste Yeter’i saat 13.15’e çekti, 16.15’e Seda Akgül’ün kriminal programını koydu" dedi.