Mazlum Çimen 'Bozkır'ın aynısı

Mazlum Çimen, Şevket Yerimdar'da rol aldı. Çimen, "Evlilik insanı öldürüyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mazlum Çimen'in oğlu Saki Çimen geçtiğimiz günlerde evlendi. Kendisine, Zuhal Olcay’la olan birlikteliğinin nikah masasına gitmeyeceği soruldu. Çimen, “Evlilik, gereksiz bir olay. Güzel giden bir şeyin üzerine yeni bir şey yapmaya gerek yok” dedi.

Çimen, Şevket Yerimdar dizisindeki rolünde gerçek hayattaki cümleleriyle örtüşen bir sahnede yer aldı.

Milliyet'ten Sina Koloğlu'nun köşesinde konuyla ilgili, "Bozkır, “Cuma Usta doğru şeyler söylüyor. Evlilik sadece aşkı değil, insanı da öldürüyor.” dedi. Bu sözleri şaşkınlıkla karşılayan Gülperi, “Ne demek şimdi Bozkır? Evliliğimiz seni öldürüyor mu?” diye sordu. Bozkır, “Gülperi ben sana aşıktım. Ne güzel türküler yakıyordum. Evlendik, bir tane türkü yakamadım. Neymiş, evlilik beni öldürmüş”dedi. Mazlum Çimen, ‘Şevkat Yerimdar’da Bozkır’ı canlandırıyor.

Kızı Tezene’yi İsmail’e istemeye gelen Şevkat ve mahalleliyle aralarında geçen konuşmalar ortalığı karıştırmaya yetiyor. Bozkır, “Cuma Usta doğru şeyler söylüyor. Evlilik sadece aşkı değil, insanı da öldürüyor.” dedi. Bu sözleri şaşkınlıkla karşılayan Gülperi, “Ne demek şimdi Bozkır? Evliliğimiz seni öldürüyor mu?” diye sordu. Bozkır, “Gülperi ben sana aşıktım. Ne güzel türküler yakıyordum. Evlendik, bir tane türkü yakamadım. Neymiş, evlilik beni öldürmüş” dedi. Sonra Bozkır kapının önüne konuldu, eşyalar da balkondan aşağı atıldı. Gerçek hayatta Mazlum Bey’in bu sözleriyle ilgili, Zuhal Hanım’ın ne dediğini bilmiyoruz. Gerçek hayatın senaryosunda, gidişat sorunsuz gibi görünüyor" dedi.