Pinhani konserinin yanında bıçaklı saldırı

Alternatif rock türünde 2004'te kurulan Pinhani Grubu'nun Avcılar'da verdiği konserin hemen yan tarafında kimliği belirsiz, yaklaşık 20 kişilik grup, 2 kişiye bıçakla saldırdı. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gümüşpala Mahallesi'nde bulunan Paşaeli Parkı Nejat Uygur Sahnesi'nde Avcılar Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında dün saat 22.00'de müzik grubu Pinhani ücretsiz konser verdi.

Edinilen bilgiye göre, konser alanının hemen arkasında bilinmeyen nedenle aralarında bıçak taşıyanların da bulunduğu bir grup, iki kişiye saldırdı. Çevredekilerin müdahalelerine rağmen kısa süre içerisinde küfrettikleri iki kişiye tekme, tokat ve bıçaklarla saldıran grup karanlıkta kaçtı. Konser alanında olası bir olumsuzluk için hazır bekletilen Avcılar Belediyesi sağlık görevlilerine haber verildi. Görevliler baş ve çeşitli yerlerinden yaralanan ve kanlar içerisinde kalan iki kişiye ilk müdahalede bulundu. Yaralılar Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne ambulansla götürdü.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, parkın 3 giriş kayısında önlem alınırken, saldırganların tespit edilerek yakalanması için harekete geçti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)