İbrahim Erkal'a son veda

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal bugün toprağa veriliyor. Erkal'ın cenazesine katılan şarkıcı Arif Susam, sanat dünyasına 'vefasızlık' gerekçesiyle tepki gösterdi. "Cenazede sanatçılardan kimse yok" diyen Susam, "Böyle bir günde hatırlamayacaklarsa ne zaman hatırlayacaklar" dedi.

Ünlü sanatçı Erkal için Üsküdar'da bulunan Marmara İlahiyat Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Sanatçının cenazesi Türk bayrağına sarılı şekilde cami avlusuna getirilirken kardeşleri Abdullah ve Erdal Erkal ile akrabaları taziyeleri kabul etti. Erkal'ın eşi Filiz Akgün de oğluyla birlikte bir bankta oturarak taziyeleri kabul etti.

50 yaşında hayata veda eden Erkal'ın cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

BİR AY YOĞUN BAKIMDA KALMIŞTI

12 Nisan'da Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal, beyin kanaması ön tanısı ile hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi gören 50 yaşındaki sanatçı, 9 Mayıs'ta beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından 11 Mayıs Perşembe gecesi hayatını kaybetmişti. (HABER MERKEZİ)

İbrahim Erkal hayatını kaybettiİbrahim Erkal hayatını kaybetti