'İsimsizler' ve 'Söz' reytinglerde ne yaptı?

'İsimsizler' ve 'Söz' dizileri izleyicileriyle buluştu. Diziler, reytinglerde üst sıralarda yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Söz' ve 'İsimsizler' adlı diziler geçtiğimiz günlerde  izleyicileriyle buluştu. 'Söz' total izleyicide 4’üncü olurken 'İsimsizler' ise 5’inci sırada yer aldı.

Milliyet'ten Sina Koloğlu köşesinde diziler için,"Komutanım bana sesleniyor. Oysa biliyor cevap veremeyeceğimi, çünkü az önce sol bacağım kafasının birkaç santim üzerinden uçtu gitti. Ölüm hep yanı başımızdaydı. Aldığımız her nefeste, içtiğimiz her yudumda, her gülüşümüzde, her adımımızda sırdaşımız, dostumuz, tek yarimiz ölümdü. İşte kavuştuk. Ben halimden memnunum ama ya geride kalanlar?” ‘Söz’ bu sözlerle başladı. Kürşat Demir oynadı ve seslendirdi o bölümü. Oyunculuk böyle bir şey. Belki de dizinin izlenmesi ve kendine çekmesine ön ayak olan sahnenin kahramanı.5 bin 347 şehitten sadece biri ya da hepsi...

Diyaloglarıyla kişilik tespiti yapmayı öne çıkarıyor ‘Söz’. “İntikam bizim işimiz değil” diyen komutan, “O kızın tek bir suçu vardı beni sevmek. O yüzden o gün o saatte oradaydı” diyen nişanlısını patlamada kaybeden üsteğmen Yavuz. “Bir insanın öfke bedenine girdiyse, korkun” sözleri... Sürpriz geçişleriyle Ethem Özışık imzası kendini gösteriyor. Senaryonun karşılığı oyunculuklar, bunun üstesinden gelebilir mi? Şahsen ilk bölüm bunu hissedemedim. Tolga Sarıtaş bile daha tam kıvamda değil. Su Kutlu aslında Bahar rolünde olabilirdi diye düşündüm.

Reytingler ne diyor?

‘İçerde’, dizi rekabetinin en yoğun olduğu günlerden birinde yani pazartesi, ‘İsimsizler’ ve ‘Söz’ tarafından fazla rahatsız edilmeyeceği sinyalini verdi. Total ve AB’de şu anki izlenme oranı standardı yüksek iki yüzdeyi almış. ‘İsimsizler’ total izleyicide beşinci, AB’de üçüncü olmuş. ‘Söz’ total izleyicide dördüncü, AB’de altıncı sıraya gelmiş. Sanırım bu minvalde gidecekler" dedi.