Angelina Jolie testi geçti!

Angelina Jolie'nin uyuşturucu testinden geçtiği ortaya çıktı. Test, Tomb Raider çekimlerinden önce yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Angelina Jolie'nin, ‘Lara Croft: Tomb Raider’ filminde rol alabilmek için uyuşturucu testi yaptırdığı ortaya çıktı. 2001 yılında gösterime giren ‘Lara Croft: Tomb Raider’ın çekildiği dönemde hakkında uyuşturucu kullandığı söylentileri yayılan Angelina Jolie'nin, filmde rol alabilmek için uyuşturucu ve ruh sağlığı testleri yaptırdığı ortaya çıktı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre; ‘Lara Croft: Tomb Raider'ın çekildiği dönemde 24 yaşında olan Angelina Jolie, film için uyuşturucu testine tabi tutuldu ve ruh sağlığı kontrolünden geçti. Jolie’nin Billy Bob Thornton ile evli olduğu yıllarda uyuşturucu kullandığı söylentileri yayılmıştı.

Filmin yönetmeni Simon West, ünlü oyuncunun o dönemde kendisine şunları söylediğini aktardı:

"Filmi çekmek istiyorum ama yarattığım izlenimi de biliyorum. Buna değer olduğumu kanıtlamak için istediğin her şeyi yaparım. Sağlıklı olacağım ve çok çalışacağım. Film şirketi benden her gün uyuşturucu testi yaptırmamı istese de sorun değil."

Rolü aldıktan sonra Angelina Jolie’nin, idrar ve kan testinden geçtiği öğrenildi. Jolie’nin ayrıca, film şirketi tarafından belirlenen uzmanlar tarafından yapım süreci boyunca, fiziksel ve ruhsal sağlığının kontrol altında tutulduğu ileri sürüldü.