Baykuş için veterinerin boğazına sarıldı

Futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık sokakta bulduğu baykuşu tedavi ettirmek istedi. Baykuşun özel bir tür olması nedeniyle veterinerin yetkililere haber vermek istemesi üzerine Aşık sinirlerine hakim olamadı ve veterineri darp etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş ve Galatasaray'da forma giymiş eski futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, sokakta bulduğu bir baykuşu veterinere getirdi. Baykuş, çok az bulunan 'Kulaklı Orman Baykuşu' çıkınca veteriner prosedür gereği bakanlığa haber vermeleri gerektiğini, bu süreçte baykuşu teslim edemeyeceklerini söyledi. Bunun üzerine öfkelenen Yağmur Aşık, veterinere saldırdı, tehditler savurdu.

BirGün'ün haberine göre, Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, tedavi için getirdiği baykuşun Kulaklı Orman Baykuşu olduğunu ve bu hayvanın özel bir tür olduğunu ve tedavisinin ardından bakanlığa teslim edilmesi gerektiğini öğrenince bu bilgiyi veren veteriner Dilara Tezel’i darp etti. Konuyla ilgili konuşan Tezel’in arkadaşı Esra Doğu şunları söyledi:

"Veteriner hekimlerin yasal bir zorunluluğu var. Baykuş, Kartal ve Şahin bize gelirse, el koyup bakanlığa bildirmemiz gerekiyor. Eski futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, Kulaklı Orman Baykuşu tedavi ettirmeye getiriyor. Arkadaşım da devreye girip prosedürü anlatıyor. "Biz bu hayvanın tedavisini yaparız ama bunu Orman Bakanlığı’na bildirmemiz gerekir. Size geri veremeyiz" diyor. Baykuş’u getiren kişi bunun üzerine arkadaşımı darp ediyor. Çıkışında da sakinleştirmeye çalışanları tehdit edip, 'Otelimi, her şeyimi burayı kapattırmak için kullanacağım. Size yemin ederim, burayı kapattıracağım. Göreceksiniz ben kapıya getirmiyor muyum bakanlıktan adamları. Polisi çağırdı bak, polis gelmiyor. Polis mi koruyacak sizi. Bir ararım 100 bin kişiyi doldururum buraya. Bu iler parayla, bende de para var işte' diyerek tehditler savuruyor."