'Recep'le olmaz Şahan'la olur

Zafer Algöz, Recep İvedik'i eleştirdi. Algöz, Şahan'ın projelerini okuyabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zafer Algöz 'Arif V 216' filmi ve Şahan Gökbakar hakkında açıklamalarda bulundu. Zafer Algöz, 'Arif V 216' için, mayıs ayında başlayacak olan çekimlerin İstanbul’da ve İzmir’de yapılacağını söyledi.

Medyaradar'ın haberine göre, Arif V 216 filminin oyuncu kadrosuna yeni katılan Seda Bakan’ın ile ilgili olarak "Seda Bakan’a gelinceye kadar çok daha iyi oyuncular var. Yeşilçam’ın 1970’den bu yana usta oyuncuları da filmde yer alacak" açıklamalarında bulundu. Algöz ayrıca filmin saygı niteliğinde bir film olmasını beklediğini söyledi.

'YÜKSEK GİŞELİ FİLMLERE SAYGIM VAR'

Şahan Gökbakar’ın filmi Recep İvedik hakkında da yorum yapan Algöz, "Türk sinemasında yüksek gişe yapan bütün filmlere saygım var. Filmlerin niteliği, kalitesi benim açımdan tartışılır, Türk filmlerine bu kadar ilginin olması Türk Sineması için bir kazanç" dedi. "Şahan Gökbakar filminde oynar mısınız?" sorusu üzerine Algöz "Recep İvedik’in dışında teklif gelirse senaryoyu seve seve okurum ama Recep İvedik’te oynamam çünkü Recep İvedik karakter olarak benim sevmediğim bir karakter yoksa Şahan ile ilgili bir sorunum yok" dedi.