İbrahim Tatlıses malulen emekli oldu

Heyet raporuyla emekli olan Tatlıses'e 1600 lira maaş bağlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden aldığı heyet raporuyla malulen emekliliğe hak kazanan İbrahim Tatlıses’in maaşı netleşti. Tatlıses’e 1600 TL maaş bağlanacak.

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre, Tatlıses 'malulen emekli' olmak için geçen haftalarda heyet raporu almak üzere İzmir Tepecik ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu.

Tatlıses'in malulen emeklilik hakkı kazandığı, gerekli işlemlerin tamamlandığı öğrenildi.

Geçen günlerde hastanede hayranlarının kendisini tanıması ve aşırı ilgi göstermesi üzerine işlemlerini yarım bırakarak hastaneden ayrılan Tatlıses'in malulen emeklilik için heyet raporu almak için başvuru yaptığını ortaya çıkarmıştı.

Olay, magazin gündeminin en çok konuşulan konusu haline gelirken Tatlıses, malulen emekli olmak istediği iddialarını reddederek hastaneye diş problemleri için gittiğini söylemişti.

TATLISES'TEN AÇIKLAMA

Basında yer alan haberler üzerine, Tatlıses şu açıklamayı yaptı: "Ben emekliliğimi kendim için istemiyorum, burada yine çocuklarım mevzu bahis olunca akan sular duruyor. Yoksa benim devletimin bana vereceği emekli maaşına mı ihtiyacım olacak kesinlikle hayır..!!! Kimse bu dünyada baki değil bu dünyaya kazık çakacak halimiz yok baki kalan yalnız Allah'tır...!!! Ayrıca sahnelerden emekli olmadım, albüm hazırlıklarım devam, program hazırlıkları devam... Bırakın herkes emekli bilsin bunca emekli insanımız var, emelilik ayıpmış gibi bir hava estiriyorsunuz, adı üstünde EMEK'li, emek olmadan hiç birşey olmuyor!!!"