Nicole Kidman Gelibolu'da!

Nicole Kidman 'Gelibolu'yu görmek istiyorum' dedi. Kidman'a Gelibolu'dan davet geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar, Oscar ödüllü sinema oyuncusu Nicole Kidman'a 'davet mektubu göndereceklerini' söyledi.

Geçtiğimiz günlerde uluslararası medya kuruluşu Global Connection (GC), Türkiye turizminin tanıtımı amacıyla Rusya ve Almanya ile ortak yayına imza atmıştı.

'EN ÇOK GELİBOLU'YU GÖRMEK İSTİYORUM'

Proje ile ilgili yaptığı açıklamada "Ortak bir tarihi paylaşıyoruz. O yüzden ben en çok Gelibolu'yu görmek istiyorum" diyen Kidman'ın açıklamasına Gelibolu'dan yanıt geldi.

CHP'li Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, bu açıklamayı gazetelerden öğrendiğini belirterek, "Acı içinde başlayan ve daha sonra dostluğa dönüşen ortak bir tarihimiz var. Elbet bu açıklama bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Ünlü oyuncunun ortak tarihten söz etmesi önemli. Bu çok güzel gurur verici bir açıklama olmuş. Bizler Gelibolu yarımadasında yaşanan acıları ve sonrasında başlayan ve gelişen dostlukları asla unutmuyoruz. Oscarlı oyuncu Nicole Kidman'ın bu konudaki açıklamaları bizleri memnun etmiştir. Kim bize elini uzatırsa, biz bir adım daha fazla yaklaşırız. En kısa sürede davet edeceğiz"dedi.

(DHA)