'Vatanım Sensin' 50 ülkeye gidiyor

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin ihracat rekoru kırdı. Dizi, daha önce hiç Türkiye dizilerinin yayınlanmadığı ülkelerde yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanal D ekranlarından yayınlanan dizi Vatanım Sensin, Türkiye dizilerinin daha önce hiç görmediği ihracat rakamlarına ulaştı.

Hürriyet'in haberine göre, dizi 13'üncü bölüme gelmeden, 50 ülkeye ihraç edildi. Başrollerinde Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in yer aldığı dizinin yönetmenliğini Yağmur - Durul Taylan kardeşler üstleniyor.

'TÜRKİYE DİZİLERİNİN GİRMEDİĞİ TOPRAKLARDA YAYINLACAK'

Doğan TV’nin Uluslararası ve Kurumsal Strateji Grup Başkanı Özge Bulut Maraşlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Dünyanın onlarca ülkesinde ve onlarca farklı dille yayına girecek olan Vatanım Sensin heyecanla bekleniyor ve yayın için geri sayım başladı. Kanal D içerikleri bugüne kadar 147 ülkeye girmişken, Vatanım Sensin dizisinin yüksek performansıyla, Türkiye dizilerinin daha önce hiç girmediği topraklara da ilk defa adım atılıyor, bu gidişle Kanal D 2017 yılı sonu itibari ile yaklaşık 160 ülkeye ulaşmayı hedefliyor" dedi.